Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završen mandat
Povratak na članak

Cvitan je radio i šutio i tek na odlasku otvorio je dušu javnosti

Politika mu zamjera da se nije dovoljno borio protiv korupcije, a svoja izvješća branio je pred sramotno praznom sabornicom.

Komentari 29

NS
Nuclear_Strike
08:54 22.04.2018.

O njegovom radu a i radu onih prije njega ne treba nitko pričati i komentirati. Rad govori za njih. Nula osuđenih, nula zatvorenih, nula vraćenog novca. Rad je nula.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
09:41 22.04.2018.

Sve političare kriminalce i one koji tobože progone i sude takve, trebalo bi izvesti pred reformirani Sud, jer se radi o uigranoj ekipi, koja niz godina potkrada Hrvatsku i njene građane.

VL
DU
Deleted user
09:34 22.04.2018.

Ovo je opasan lik za sver radisne i postene! Njegov nasljednik nece biti nimalo bolji.

VL
Avatar southman
southman
09:10 22.04.2018.

Što je radio !?

VL
BL
Blomberg
12:15 22.04.2018.

Sa takvim stanjem u nasoj sabornici je velika sramota , skoro nikad nije popunjena ni do 50% no vecinom samo do 15 % , pitam se zasto vrh drzave to dozvoljava , time ispadamo u Evropi kao cirkusanti a nenti a ne kao jedna ozbiljna drzava. Nas gradjane je sramota kad to vidimo a zapad gleda na to-- kakav Sabor takva i drzava-- Nema velike razlike kako su bili komunjare tako je i nastavljeno. FUJ

VL
Avatar comparator
comparator
11:46 22.04.2018.

Plenkovićeva metoda smjenama čelnika i to nerado potvrđuje njegov politički sporovozni sustav vladanja. Mislim da Plenković ne želi bitne reforme jer bi time ugrozio interese već uspostavljenih odnosa ma kako oni bili štetni za Hrvate.Plenkovićm se ne želi zamjeriti biloo kojem lobiju tako što će tom metodom sačuvati moć u procesu jačanja utjecaja ideje građanske države. Dali je to ono što je potrebno Hrvatskoj je pitanje za sebe i jeli to dobro za Hrvate i jeli ovakav međusobni odnos dobar za opstanak Hrvata i naše samostalnosti je pitanje za milijun baksi. Nezadovoljstvo građana i Hrvata pravosuđem je ogromno ,a smjenom jedne osobe ništa se ne mjenja.

VL
KO
korisnik2222
10:10 22.04.2018.

Ovakav oblik Državnog odvjetništva je pase i neučinkovit. Jedno od mogućih rješenja je - outsourcing Državnog odvjetništva - legalizacija kriminala do nekog iznosa i za neka kaznena dijela recimo korupcije. U toj varijanti broj djelatnika treba momemntalno prepoloviti. - neposredniedni izbori. Državni odvjetnik izlazi na izbore isto kao i Predsjednik RH i mandat dobiva od naroda. Na primjeru razdjelnika pokazalo se kako se korupcija u RH može učiniti kapilarnom tj. doprijeti do predstavnika stanara. Neto rezultat tog slučaja, sa stanovišta Državnog odvjetništva je nula. Dakle, još jedan lik iz političke radionice sličnih likova kojega se već sutra nitko neće sjećati.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
08:52 22.04.2018.

kmečali ste cvitan udba, jugokomunjara ovo ono, a sad vam plenki uzme njegovog potrčka i zamjenika cvitana2...

VL
Avatar Abcda
Abcda
13:52 22.04.2018.

Da je sutio, to svi znamo. Da je radio... to je malo upitno.

VL
HD
HDZSDP
10:52 22.04.2018.

HDZSDPov igrac za prodavanje magle. Da se stvori privid da se nesto, kao, radi. Evo pokrenuli smo ovo, pokrenuli smo ono,. Drugim riječima - mi "radimo" svoj posao. Ali jbga, uvijek "netko drugi" opstruira. Nakon 25 godina i vrapcima na grani je postalo jasno da je ovo sve jedna velika predstava za naivne. Svi su oni dio cirkusa u kojem oni žive izuzetno dobro i bez imalo odgovornosti, a mi obični mali ljudi to plaćamo. I dalje ćemo tako dokle god ne shvatimo da su nam HDZ i SDP zajednički neprijatelj.

VL
MI
misho32
00:46 25.04.2018.

dok takav jedan zločinac ovako nekažnjeno odlazi sa funkcije na kojoj je učinio stravične štete hrvatskoj državi i postavlja se na njegovo mjesto njegov potrčko , ova naša država nema nikakve šanse da postane jedna normalna demokratska država . Tajaj se je bavio sa političkim progonima a prijave za ratne zločine i veliki kriminal u kojem je pljačkana hrvatska država držao je na ledu dok ne zastare.

VL
SE
sekator2
13:54 22.04.2018.

Nije mi baš jasno... Tko osuđuje i šalje u zatvor? Cvitan (državno odvjetništvo) ili sudovi? Jel to znači da ako ja prijavim susjeda za krađu pa ga sud ne osudi da sam za to ja nekako kriv. Ne znam. Ne poznajem pravo ali volim ovdje komentirati pa ako netko zna molim ga da mi objasni kako bih problem mogao realno sagledati.

VL
SE
sekator2
17:36 22.04.2018.

Vidim iz ovih postova da je naš narod izuzetno informiran i nadasve gladan pravde. Bojim se samo da ako se sukladno željama komentatora princip zakonitosti spusti na najniže razine pa obuhvati i sankcioniranje krađe spajalica i toaletnog papira po firmama (što je, ne biste vjerovali, također kriminal) mnogi od istih neće više moći neargumentirano kritizirati jer u Remetincu nema chatanja. Što bi rekli Englezi: "Be careful what you wish for".

VL
DU
Deleted user
16:05 22.04.2018.

Cvitanko, poserem ti se na mandat ............................momentalno !!!

VL
Avatar lajavopseto
lajavopseto
13:54 22.04.2018.

Pamtit ćemo ga kao osobu "niš koristi"

VL
DD
ddh
10:30 22.04.2018.

Cvitan uostalom kao i Bajic bili su SDP-ov kadar. Oni nisu bili nikada nepristrani i nisu ganjali kriminal u korupciji, nego su izmisljali koruptivne afere u sprezi s komunistickim medijima iskljucivo naa strani HDZ-a. Ali ne na strani HDZ-a kaoo neku stranku koja je koruptna, nego iskljucivo radi toga, jer je HDZ bio i ostao nosioc nezavisne Hrvatske. Sa Yugopoltronima iz SDP-a i raznih t.zv. liberalnim strankama obzavateljima crvenog fasizma, obojica su svesrdno proganjala branitelje, obojica su konstruirala i u suradnji sa Savom Strbcem i njegovim jatacima u Hrvatskoj poput Terselicke, Pusica, Josipovica i raznih Jovanoica, Ostojica i Grbina uspjeli presuditi genarilima Norcu i Glavasu, ali i tucetima ostalih branitelja, a srpske zlocine nisu vidjeli. Za Skabrnju je procesuirana samo jedna cetnikinja, za Vocin, Kulu Siroku, Kostajnicu i sijaset klanja Hrvata po Banovini, Lici i bolje receno po citavoj Hrvatskoj skoro nikoga ili absolutno nikoga. Cvitan je bio kao i Bajic vise zastitnik cetnickih zlocinaca, nego bilo tko cak i u Srbiji. A procesi pout onog protiv Sanadera gdje je dovodio razne Jezice kojima je njihove grijehe oprastao, da bi lagali protiv Sanadera. I opet samo radi Sanaderove pripasnosti HDZ-u. Da je Sanader kojim slucajem bio u SDP-u, nebi bilo nikada nikakvog prozesa.

VL
DO
DonQuijote
10:38 22.04.2018.

Ništa on nije radio osim zataškavao kriminal na državnoj razini. Ne bi mi uopće bilo žao da takvog beskorisnog uhljeba netko makne

VL
DU
Deleted user
10:29 22.04.2018.

Točno je da je šutio a točno je da ništa nije ni radio...za njega ne vrijedi da je dužan prijaviti kriminal a za maloga čovjeka da?? jadno

VL
NV
novo vriijeme
11:35 22.04.2018.

Naravno, ubojstvo su naručili tvoji klijenti čije su predmete godinama skrivao i blokirao istrage, previše znaš a postaješ beskoristan, još bi mogao progovoriti ako postane gusto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.