Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije za one slabijeg želudca

Curica se probudila usred noći zbog boli u oku: I liječnike iznenadilo što su pronašli

kukac u oku
Foto: Facebook
12.05.2020.
u 09:33

Djevojčica se dan ranije požalila majci da ju je 'nešto udarilo u oko', no osim peckanja, ništa se nije vidjelo niti joj je oko bilo crveno

Šestogodišnja djevojčica SibiKaia Monk iz američke savezne države Missouri prije dva tjedna probudila se usred noći plačući da je oko strašno peče.  

Majka Kris odmah je s njom odjurila u bolnicu nakon što je vidjela da joj je u jednom uglu oka crni kukac veličine graha koji joj je nekoliko sati ranije, očito, uletio u oko.

Naime, djevojčica se dan ranije, popodne oko 17 sati, požalila majci da ju je 'nešto udarilo u oko', no osim peckanja, ništa se nije vidjelo niti joj je oko bilo crveno.

– Nije joj bilo crveno niti iziritirano, jedino je imala malu oteklinu kraj suznog kanala. Zadnji put sam je provjerila oko 23 sata i otišle smo spavati. No, oko 1.30 sati u noći ona se probudila i plakala da ima osjećaj da joj oko gori. Kada sam joj podigla kapak vidjela sam crnu bubu kako se kreće. Odmah smo odjurile u bolnicu, a oko 3 sata kukac je sam ispao iz oka – prepričala je majka Kris.

Liječnici su otkrili kako je kukac zapeo ispod očnog kapka i puzao je po očnoj jabučici ne bi li pronašao izlaz. Trebalo mu je oko 9 sati da ugine nakon čega je oko samo odbacilo kukca, zaključili su liječnici.

– Pitala me može li vidjeti kukca, pokazala sam joj ga i ona ga je odmah nazvala Todd. Bila je smirena za razliku od mene koja sam skoro doživjela napad panike – ispričala je majka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije