Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemar

Curica iz vrtića sama došla kući, tete nisu ni primijetile da je nema

pohotnik (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
14.09.2012.
u 18:58

Ravnateljica: Ispričavam se uime vrtića. Svatko od roditelja pomislit će gdje smo bili, a bili smo tu, ali sekunde nose svoje...

Treći dan boravka u Dječjem vrtiću Petrinjčica u petrinjskoj Ulici Ivane Brlić-Mažuranić četverogodišnja djevojčica iskrala se, uzela jaknu i naprtnjaču i uputila se kući. Kad su je vidjeli, roditelji su ostali zapanjeni.

Ne zaključava se

– Trebala je ostati sat i pol, kako smo se dogovorili s tetom, a na naše veliko zaprepaštenje dijete se nakon sat vremena samo pojavilo na kućnim vratima. Odmah smo otišli u vrtić i pitali tetu gdje je naše dijete, a dobili smo odgovor da je tu. Iznenadila se kada smo rekli da je naša kći sama došla kući. Sa suprugom sam bio i kod ravnateljice i pitali smo je zašto ne zaključavaju vrata. Odgovorila je da su ključ cijelo vrijeme držali u vratima, ali da ga je netko odnio i da se vrtić ne zaključava – o neugodnom iskustvu kaže otac Anto Vučak. Srećom, kuća im je nedaleko od vrtića pa djevojčica nije prelazila cestu.

– Ispada da iz vrtića dijete može odvesti tko hoće i kada hoće, a po riječima ravnateljice, nitko nije odgovoran – kazuje ogorčeni otac.

Dogovorili nabavu

Iz vrtića su se roditeljima ispričali.

– Ispričavam se uime vrtića, potpuno razumijem njihovu ogorčenost. Svatko od roditelja pomislit će gdje smo bili, što smo radili, da smo pazili, ne bi se to dogodilo. A bili smo tu, uz djecu, ali sekunde nose svoje. Vrata su zaključana, ključ ostaje u bravi, ali često nestane. To jutro dogovorili smo s domarom nabavu ključa, a dogodilo se to što se dogodilo – kaže ravnateljica Katica Pucović.

Obitelj Vučak, kaže, više neće slati kćer u taj vrtić. 

Ključne riječi

Komentara 45

AL
alapača
20:02 14.09.2012.

:D inicijativu imaju i manje inteligentna djeca i ona s opasnijim putem do kuće. ali, ipak bi netko od zaposlenih trebao napustiti vrtić, a ne mala. daš dijete na čuvanja, kad ono-čuvaju ih 'profesionalci' dječje pameti i odgovornosti.

KA
kaktuscar
20:07 14.09.2012.

curka otišla doma na gablec :) ma šalim se, dobro da se dobro završila ta njena avantura..

DI
dimitrijet
19:45 14.09.2012.

Budale. A di ce je slat? Laprdaju umjesto da budu ponosni sto im je dijete inteligentno i pokazuje inicijativu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije