Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu to očekivali

Curica (7) u školu došla s novom protezom, a reakcija djece rasplakala je mnoge

djevojčica s protezom
Foto: Screenshot YouTube
01.06.2017.
u 08:51

Djevojčica Anna bez noge je ostala brzo nakon rođenja i od tada nosi protezu, no sada se u školi pojavila s novim pomagalom zahvaljujući kojem može trčati

Djevojčica s amputiranom nogom sigurno nije očekivala reakciju kakvu je dobila od svojih prijatelja iz škole kada se na školskom igralištu pojavila s novom protezom. No, video koji je objavljen još jednom pokazuje koliko su dječja srca čista i neiskvarena. 

Umjesto  neugodnih pogleda i šaputanja, sedmogodišnjakinju su njezini kolege dočekali s oduševljenjem uzvikujući njezino ime i diveći se protetskoj nozi i tome što ona sve može s njom. 

Djeca su je počela grliti i trčati zajedno s njom, a jedna ju je djevojčica na kraju uhvatila za ruku i nije je puštala. 

Djevojčica Anna bez noge je ostala brzo nakon rođenja i od tada nosi protezu, a novim ortopedskim pomagalom zahvaljujući kojem se može ponašati jednako kao i druga djeca oduševila je svoje male prijatelje.

Komentara 1

RO
robyhood
09:43 01.06.2017.

ovo je prastara vijest. stara barem mjesec dana ako ne i više i to u nasim novinama bilo. hahaha. Nemam kulturnog komentara na ovog kvazi novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije