Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.02.2014. u 12:00

Nešto očito ne štima kad su poplavljene i kuće u mjestima uz koja ne protječu rijeke, poput Vrbovca.

Procurilo je na sve strane ovih dana u sustavu obrane od poplava. Nešto očito ne štima kad su poplavljene i kuće u mjestima uz koja ne protječu rijeke, poput Vrbovca. U tim mjestima i oko njih došlo je do poplava zbog obilne kiše jer kanali i potoci očito nisu očišćeni. A trebali su biti jer za to točno određene tvrtke dobivaju popriličan novac od Hrvatskih voda odnosno poreznih obveznika. Koji sad, eto, pumpaju vodu iz svojih domova.

Tri milijarde kuna u četiri godine Vode troše na preventivnu i izvanrednu obranu od poplava. Te ugovore dobile su još 2010. tvrtke bliske HSS-u i pojedinim čelnicima Voda. Sadašnji SDP-ovi šefovi te tvrtke moraju provesti te naslijeđene ugovore do kraja. No mogli bi ih strože kontrolirati i nadzirati njihov rad. Ali oni se bave puno “bitnijim” stvarima, poput zapošljavanja svojih kadrova, za koje raspisuju natječaje koje nitko nije vidio, a onda ih imenuju šefovima. Kažu da na to imaju pravo jer su oni jedini odgovorni za poslovanje tvrtke.

A tko će jadnim ljudima kojima sad pokućstvo pluta reći ili priznati da je odgovoran i za taj dio poslovanja tvrtke!

>>Kupa u Karlovcu na 823 cm, najviše u posljednjih 40 godina!

>>Pogledajte poplavljeno Jarunsko jezero, voda došla i do zgrada!

Komentara 2

KA
kafka
13:31 13.02.2014.

Hrvatske vode služe vladajućoj političkoj mafiji za uhljebljivanje svojih podobnika i vojnika parije. I naravno da oni ne rade svoj posao. Ubiru novac za neke slivne vode rade tek toliko da se od svega netko njihov okoristi. A za poplaveve dio za štete ionako ide iz proračuna (ili novih zaduženja) tj. opet iz džepa građana. Divan si je sustav smislila politička mafija. Lustraciju za sve političare na vlasti do 2013! .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije