Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastrašujuće

'Čuo sam krikove, a kad sam ugledao zmiju šokirao sam se'

Piton pojeo pticu
Foto: Wochit
1/2
30.08.2019.
u 12:08

Kad sam pogledao kroz prozor vidio sam zmiju koja je s plijenom visjela s oluka, ispričao je Švicarac.

 Doryan Givel (29), Švicarac koji radi u Australiji kao menadžer studentske turističke kompanije, ostao je u šoku ugledavši pitona kako visi s oluka njegove kuće u Peachesteru.

- Čuo sam buku i krikove na krovu, a kad sam pogledao kroz prozor vidio sam zmiju koja je s plijenom visjela s oluka. Šokirao me taj prizor, piton se prvo omotao oko ptice te ju zdrobio, a kroz pola sata ju je i progutao - ispričao je Givel.

Zabilježio je napad zmije, a u videu pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:54 30.08.2019.

Da u Švicarskoj su mu najveće zvijeri divokoze, a u Australiji ima svakakvih drugih zvijeri.Neka pokrene peticiju preko prijatelja životinja da pitoni ne smiju loviti nego se hraniti hranom iz vrečice.

MA
macor
23:21 30.08.2019.

E svasta. Zar u Svicarkoj nema divljih zivotinja koje se drugim zivotinjama hrane. Ili kako zavrsavaju zivotinje od kojih on meso jede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije