Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivao

Čuo je nepoznate zvukove u potkrovlju svoje kuće, a kada su se vrata otvorila ostao je u šoku

Potkrovlje, kuća, dom
Foto: Thinkstock
23.07.2016.
u 14:51

Začudio se kada su neobični zvukovi počeli dopirati do njega iz ureda. Još čudnije mu je bila situacija u kojoj on u svom domu kuca na svoja vrata ne znajući što ili tko se krije iza njih.

Potkrovlja kuća nerijetko su dom mnogim životinjicama koje tamo nađu zaklon. 

Da je to situacija i s njegovim, pomislio je Davis Wahlman, vlasnik kuće smještene u Green Lake, Washington. 

Ipak, začudio se kada su neobični zvukovi počeli dopirati do njega iz ureda. Još čudnije mu je bila situacija u kojoj on u svom domu kuca na svoja vrata ne znajući što ili tko se krije iza njih. 

Kada je pokucao na vrata, s druge strane je začuo: Jimmy, jesi li to ti? Nakon što su se vrata otvorila pred Davisom se pojavila žena tamne kose, potpuna strankinja. 

Iznenađen, upitao ju je što radi u njegovom domu. Ona mu je odgovorila da je to njena kuća i njen dom i da joj je Jimmy dopustio da tu živi, piše Daily Mail. 

Muškarac nije znao ni tko je žena ispred n jega niti tko je Jimmy kojeg spominje, ali je znao da je u njegovom domu strankinja koju on nije pustio u kuću. Nazvao je policiju i prijavio da mu je netko u domu i da dovedu pomoć. 

Nakon toga, s obzirom da policije nije bilo punih 20 minuta, žena, koju je vlasnik kuće pokušavao zadržati do dolaska policije, uspjela je pobjeći. 

Utvrđeno je da ništa nije ukrala, navodno je u potkorvlju njegove kuće boravila tri dana, a nije napravila ni nikakvu materijalnu štetu. 

>>Šokirao se kad je otkrio zbog koga je supruga napustila njega i petero djece

Komentara 2

DA
davnor
15:42 23.07.2016.

Toliko toga imate za pisat a vi bajku o ivici i marici.

IP
ispeci.pa.reci
17:20 23.07.2016.

čuj ti to nije kuzio da mu je netko u kuci tri dana,koje su to gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije