Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON IZNOŠENJA

Culej Pernaru: 'Balavac jedan, jesam ja krvave gaće nos'o po Velebitu za tebe'

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
20.01.2017.
u 16:42

Pernar je nakon izbacivanja odlučio dati izjavu za medije, no ni to nije prošlo bez incidenta.

– Ovo je demokracija, ovo je HDZ, ovo je njihova politika slobode govora i demokracije, to su njihove metode! – vikao je Ivan Pernar dok su ga danas iznosili iz sabornice nakon što mu je potpredsjednik Sabora Željko Reiner naredio da izađe.

Pernar je nakon izbacivanja odlučio dati izjavu za medije, no ni to nije prošlo bez incidenta. Tamo je bio HDZ-ovac Stevo Culej koji je bio ljut zbog svega što se dogodilo. 

- Balavac jedan, jesam ja krvave gaće nos'o po Velebitu za tebe da bi ti radio ovdje? Sram te bilo... I onaj tko te doveo ovdje, je... ti... - grmio je Culej koji je i odgurnuo Pernara, no on se nije previše osvrtao na ovaj napad.

>> Pernara iznijeli iz Sabora, on sve uživo prenosio: 'Ovo je demokracija!' Culej ga izvrijeđao

Ključne riječi

Komentara 74

Avatar warum
warum
17:17 20.01.2017.

Jadna nasa domovino...

CA
carlo20
17:28 20.01.2017.

Culeju su brat i prijatelji poklani od četnika, a Pernar se s tim istim radikalima druži po srbiji i pljuje po Hrvatskoj i ne odaje počast poginulim braniteljima i državnoj himni, pernar je sramota.

SU
Subbzero
17:22 20.01.2017.

Izbacili stoku iz tora i idemo dalje...da sa glasao za pernatoga umro bih od sramote trenutno!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije