Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove snimke

Čudovište iz jezera Loch Ness ipak postoji?

čudovište iz jezera
Screenshot YouTube
27.08.2013.
u 21:15

Na snimci koju je na YouTubeu objavio David Elder vidi se kako se nešto kreće na površini vode, no snimljeno je s velike udaljenosti pa se ne može sa sigurnošću tvrditi o čemu je riječ

David Elder (50) iz južnog dijela Škotske na YouTubeu je objavio snimku koja je ponovno pokrenula lavinu priča o čudovištu iz jezera Loch Ness.

Na snimci se vidi kako se nešto kreće na površini vode, no snimljeno je s velike udaljenosti pa se ne može sa sigurnošću tvrditi o čemu je riječ. Ipak, autor snimke vjeruje da je riječ o čudovištu.

– Stajali smo na lukobranu u Fort Augustusu, a ja sam fotografirao jednog labuda. Krajičkom desnog oka primijetio sam crnilo na površini vode dugo oko četiri i pol metra koje se ubrzo pretvorilo u val – ispričao je Elder koji kaže kako je siguran da se radi o ''crnom objektu ispod površine vode''.

Priča o čudovištu iz jezera Loch Ness seže još iz 1933. godine kada je jedan bračni par rekao da je vidio ogromno stvorenje s dugačkim vratom kako skače u vodu.

>> Legendarna Nessie posljedica je seizmičkih aktivnosti?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije