Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVALA VRUJA

Čudo kod Omiša: Autom sletjela u provaliju od 50 metara, prošla bez ijedne ogrebotine

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
15.07.2020.
u 17:18

Inače, ta dionica Jadranske magistrale, na prijevoju Dubci iznad uvale Vruja na Makarskoj rivijeri jedna je od najopasnijih u Hrvatskoj.

Ludu sreću imala je mlada vozačica koja je autom sletjela u ogromnu provaliju kod Piska iznad uvale Vruja.

Ona je oko 14.20 izgubila nadzor nad autom i sletjela u ponor. Zaustavila se nakon više od 50 metara, a auto je ostao prevrnut na bok. Vrlo brzo nakon nesreće do nje su stigli djelatnici hitne pomoći i policajci.

Izvukli su je iz auta, i to potpuno neozlijeđenu! Iz preventivnih razloga odveli su je na pregled u Dom zdravlja u Omišu, a kako neslužbeno doznajemo, vozačica je pregledana i puštena kući.

- Prema svim informacijama u nesreći nema ozlijeđenih osoba, očevid je u tijeku, a promet se odvija normalno, rekli su za 24sata u PU Splitsko-dalmatinskoj.

Inače, ta dionica Jadranske magistrale, na prijevoju Dubci iznad uvale Vruja na Makarskoj rivijeri jedna je od najopasnijih u Hrvatskoj. Radi se o dionici ceste na visini većoj od 100 metara od razine mora, a vrlo često na prijevoju Dubci puše orkanski vjetar.Iako su još od davnina na cesti postavljeni branici, u prošlosti su upravo na toj dionici život izgubili brojni putnici.

Mlada vozačica imala je ludu sreću, a uzrok nesreće pokazati će rezultati očevida.

Komentara 5

AU
austrougarskigeneral
17:45 15.07.2020.

taj dio za voznju je opasan ali prelijep krajolik i pogled na uvalu.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:20 15.07.2020.

parkirati nezna, ali uletjeti u provaliju zna.

DU
Deleted user
17:42 15.07.2020.

prošla bez ijedne ogrebotine.....šteta zbog normalnog svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije