Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Čudesni preobraćaj u Banskim dvorima

Mjeseci su izgubljeni na ridikulozni pokušaj izmjene Ustava, da bi sada premijer zaključio da ima i puno važnijeg posla od promjene Ustava!

Komentari 9

Avatar MK
MK
13:28 15.07.2014.

...pa mislim da su HDSSB-ovci prije svega kod predsjdnika Ive Josipovica hodocastili radi izmjena Ustava, a u Saboru su se pravili mutavi. ...onda kada su HDSSB-ovci rucnu povukli kad su shvatili da je narod njih procitaju da trguju i samo se prave mutavi - predsjednik Josipovic njih je prvi javno optuzio da su "neozbiljni itd.". - Nemojmo samo po Milanovicu, budimo realni i recimo sto se i Josipovica tice...

VL
DU
Deleted user
13:33 15.07.2014.

Predlagać za referendum o promjeni ustava RH i veliki štovatelj druga Tita izaći če sa referdunskim pitanjem. Dali ste da u svim Državnim i javnim ustanovama bude istaknuta bista Druga Tita na postolju na kojem će pisati " Čuvajte mi Jugoslaviju kao zjenicu oka"

VL
ĆA
ćaćaća
13:05 15.07.2014.

ćirilicu damo a perkovića ne damo...

VL
ZD
zdepar
19:24 15.07.2014.

što bi nam milanović pokazao da se odlučio citirati njemačke nogometaše rečenicom:"to smo učinili zbog vas"

VL
Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:56 15.07.2014.

premijer se jedan dan bavi...playstationom...drugi nitendom, a treći dan izvuče onu najdražu...gemboy...pogleda se u ogledalo....i zaključi da je mesijanski pametan....te nastavi, nemajući što mijenjati

VL
Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:57 15.07.2014.

mislim da i dječica ( ona prosječna) imaju više dosljednosti i pameti od ovog "predodređenog za vladanje"

VL
OS
osica
14:41 15.07.2014.

Ne. to čudo se neće dogoditi. Možda smo čudaci, ali ne toliki.

VL
LI
livoguza2
17:02 15.07.2014.

Mene zanima hoće li Josipović u svomu prijedlogu ustava upisati članak da su predizborne koalicije zabranjene ili će mu i dalje pasati izjavljivati da njegovu kandidaturu podržava 10 političkih stranaka. Jedna takva čiji su se svi članovi i birači okupili nedavno u Istri već dala podršku. Isto tako me zanima hoće li se referendum o njegovu ustavu održati po sada važećim ustavnim odredbama po kojima bi njegov ustav bio izglaan da on sam iziđe na referendum ili će u njemu pisati da referendum važi jedino onda ako ZA glasuje 50%+1 birač. Nisu Trojanci uzalud govorili da Danajcima ne treba vjerovati ni kada darove nose. Uostalom što će Hrvatskoj ustav kad se njega ne drže oni koji su ga donosili i kojima je dužnost provoditi ga i koji ne poštuju nijednu odluku Ustavnog suda, već i dalje čine što im se prohtije. Nije mi jasno kako narod koji je jedini suveren nema ustavno pravo mijenjati sve što je narodu neprihvatljivo i kako Ustavni sud može proglasiti neustavnim pokretanje referenduma o ćirilici. Jer, ako se 50% 2000. godine moglo promijeniti u 33% bez referenduma, zašto se opet 33% referendumom ne bi moglo vratiti na 50%? Tko je tu lud? L.p.

VL
SP
Spezispezi
15:42 15.07.2014.

Yusipović je njihov vođa, a Milanče je samo jedan obični titov pionir kojem se baš ništa ne da.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.