Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši diplomat u Remetincu

Čučić: Nisam se skrivao, a kćeri ne viđam od lipnja

Ljubomir Čučić
Arhiva VL
22.01.2010.
u 18:56

Ljubomira Čučića prokazao je privatni agent kojeg je unajmila Magali. On ga je pratio i u Njemačkoj prijavio policiji.

– Sada kada je Ljubomir Čučić izručen Hrvatskoj i nalazi se u zatvoru, hrvatsko bi se pravosuđe trebalo pozabaviti kaznenim prijavama protiv odgovornih osoba koje su 2008. godine dopustile protuzakonito odvođenje Ljubomirovih kćeri Lare i Sare iz Hrvatske – kazala nam je Nataša Čučić, Ljubomirova supruga i odvjetnica.

Govoreći o njegovu odlasku iz Hrvatske u Francusku, Nataša Čučić ističe da mu nije bio cilj izbjeći kaznu, nego u Francuskoj sudjelovati u procesu donošenja odluke o susretima s djecom.

– Francuski mu je sud odredio redovito druženje s djecom, ali Magali to ne dopušta. Odrekla se hrvatskog državljanstva, moguće je to učinila i za djecu. Udala se i preselila u Luksemburg. Djecu je dala školu koju vodi Opus dei. Od lipnja prošle godine ni Ljubomiru ni njegovoj majci nije omogućen nikakav kontakt s djecom – ističe Nataša Čučić.

Govoreći o okolnostima njegova uhićenja u Njemačkoj, naša sugovornica kazuje da ga je prokazao unajmljeni privatni agent kojeg je unajmila Magali i koji ga je pratio i u Njemačkoj dojavio policiji.

– Čučić se u Francuskoj nije krio, bio je prijavljen, primao poštu na svojoj adresi, a iz Hrvatske nije upućen nikakav zahtjev za izručenje – napominje Nataša Čučić te dodaje da je od odlaska Čučića iz Hrvatske u studenom 2008. mjesečno barem jedanput, a nerijetko i dva-tri puta odlazila k njemu u Francusku, a cijelo su ljeto proveli zajedno.

Komentara 3

AL
alapača
19:18 22.01.2010.

Taj Čućić i njegova gospa kompromitiraju sve očeve koji se bore za viđanje s djecom. Hrvatsko pravosuđe dužno je odgovoriti zašto od Francuske nije traženo izručenje, ako je vjerovati Čučićki.

MM
Mladen Miletić
20:44 22.01.2010.

,Bivši diplomat u Remetincu , i Hrvatsko pravosuđe ponosno dobar posao i pozdrav generala Hrvata iz sigurne Bosne, divota zašta tamo muški zatvaraju hrvatiske diplpmate da nevjeruješ....

OB
-obrisani-
23:11 22.01.2010.

Uz sve nevolje koje nas opsjedaju, još nam samo fali taj ČUČAVaC :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije