Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uperila pištolj

Crvenokosa razbojnica opljačkala poslovnicu za otkup plemenitih metala

pištolj,pucanje
Goran Kovačić/Pixsell
12.02.2014.
u 13:09

Pljačka se dogodila u utorak oko 19 sati, a djelatnica je u strahu za vlastiti život razbojnici predala oko 10.000 kuna i nešto nakita

- Daj novac i zlato - naredila je crvenokosa razbojnica stara oko 40 godina i visoka oko 170 centimetara 23-godišnjoj zaposlenici poslovnice za otkup plemenitih metala u Hribarovom prilazu u Novom Zagrebu dok je u nju držala uperen pištolj.

Pljačka se dogodila u utorak oko 19 sati, a djelatnica je u strahu za vlastiti život razbojnici predala oko 10.000 kuna i nešto nakita, nakon čega je razbojnica pobjegla sa plijenom.

>>Policajci pucali da otjeraju lopove pa oštetili izlog banke

Komentara 4

DU
Deleted user
13:28 12.02.2014.

A kaj sad! To je moderna i emancipirana ženska koja zna gdje ima love i drugih korisnih stvari. Po čemu je ona gora od npr. Vidošević Natka ili Šegon Brankeca, ili pak Sanader dr. Iveka? Ako mogu oni "posuđivati" zašto ne bi nogla i ona? Valjda ćemo se kao društvo jednog lijepog dana zapitati dokle može tako.

Avatar pretplatniik
pretplatniik
13:59 12.02.2014.

Porast nezaposlenosti prati povečanje kriminalnih radnji.

Avatar tajar
tajar
13:22 12.02.2014.

Kažu da su crvenokose vatrene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije