Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi forum

Crveno-crno-plava koalicija počela rušenje Milanovića

forum
VL
20.06.2012.
u 08:58

U velikom intervjuu sindikalni vođa Krešimir Sever otkriva zašto se mora održati referendum o Zakonu o radu, zašto više ne vjeruju Milanoviću te zašto najesen očekuju eksploziju općeg nezadovoljstva koje se neće moći kontrolirati

Forum u novom broju otkriva da je počela akcija rušenja Milanovićeve Vlade. Osim Karamarkovih HDZ-ovaca koji su krenuli u ofenzivu nakon tajnog sastanka u Lici te populista na ljevici i desnici, protiv Kukuriku koalicije otvoreno su se okrenuli nezadovoljni poslodavci i razočarani sindikalci. Zbog prijetnji široke "crveno-crno-plave" koalicije Vlada priprema niz novih mjera da hitno zaustavi negativne trendove i izbjegne izvanredne izbore.

U velikom intervjuu sindikalni vođa Krešimir Sever otkriva zašto se mora održati referendum o Zakonu o radu, zašto više ne vjeruju Milanoviću i obećanjima njegove Vlade te zašto najesen očekuju eksploziju općeg nezadovoljstva koje se neće moći kontrolirati.

Predsjednik Hrvatskog psihijatrijskog društva i ravnatelj bolnice Vrapče dr. Vlado Jukić analizira mentalno stanje društva koje epidemiju depresije liječi samo lažima i samoobmanom.

Forum donosi i veliki dosje o sukobu interesa u Hrvatskoj, analizira sve veze i pogodovanja političkih moćnika u zemlji. Pročitajte tko i zašto sprječava solarne projekte u Hrvatskoj koji jamče jeftiniju struju, dobru zaradu i nova radnja mjesta. Tjednik, u prodaji već od četvrtka, donosi i ekskluzivne reportaže naših najboljih televizijskih novinara, Mislava Bage o dramatičnim izborima u Grčkoj i Josipa Šarića o pozadini nogometnog Eura u Poljskoj.

Osnivač našeg najvećeg rock-festivala Zoran Marić otkriva zašto velike zvijezde poput Franza Ferdinanda i New Ordera dolaze svirati ispod cijene, dok ih grad Zagreb istovremeno ucjenjuje 50 posto skupljim najmom livade na Jarunu, a troši milijune na organiziranje porno-sajmova.

Samo za Forum pišu Jasmina Popović, Goran Gerovac, Igor Flak, Đelo Hadžiselimović, Srećko Horvat, Marinko Jurasić, Edi Jurković i ekipa kultnog Njuz.neta.

Sutra na svim kioscima novi Forum, tjednik od riječi.

Komentara 128

AL
AlanFord
19:16 20.06.2012.

Da ne duljim ja sam dobio. Zadovoljan sef, fini dodatak, osigurane place radnicima. A ti kako hoces :)

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
22:29 20.06.2012.

.

ZE
.zeitgeist.
16:14 20.06.2012.

U cijelom svijetu vlada monetarni sustav, a službena valuta je U$D.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije