Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAL PROMJENE

Crveni se katolička Južna Amerika: Bivši gerilac novi šef Kolumbije, ljevičari se vraćaju na vlast. Što to znači za svijet?

29.06.2022.
u 17:44

U Kolumbiji se nedavno dogodila povijesna prekretnica nakon što je Gustavo Petro postao prvi ljevičarski predsjednik u toj najvažnijoj južnoameričkoj saveznici SAD-a

Komentara 19

RU
Rubikon
18:14 29.06.2022.

U južnoj Americi crkva je jako lijevo orijentirana

XA
xaron
19:56 29.06.2022.

To su ljevičari samo po nekim mjerilima. Ustvari oni su siti US arogancije i exploatacije.

AG
Agricola
17:54 29.06.2022.

Za svijet to znači da su u svim državama zapadne hemisfere osim Brazila na vlasti komunjare, a izbori u Brazilu su krajem ove godine tako da bi do kraja godina cijela zapadna hemisfera mogla postati komunjarska. Koliko takav proces donosi blagodati čitavom svijetu, pa mislim da se to jasno vidi prije svega po cijenama u trgovinama i na benzinskim postajama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?