Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedna donacija

Crveni križ podijelit će žrtvama poplava 12 milijuna kuna

Crveni križ
Marijan Sušenj/Pixsell
19.06.2014.
u 19:10

Još 50 milijuna kuna uložiti u materijalnu pomoć kroz tri programa koji će biti realizirani uz pomoć hrvatskih gospodarstvenika

Hrvatski Crveni križ je za pomoć poplavljenim područjima u Vukovarsko-srijemskoj županiji prikupio oko 62 milijuna kuna. Od toga 12 milijuna kuna prikupljenih na donatorskom telefonu planira podijeliti kao novčanu pomoć, dok će 50 milijuna kuna uložiti u materijalnu pomoć kroz tri programa koji će biti realizirani uz pomoć hrvatskih gospodarstvenika. Istaknuo je to, javlja 24sata izvršni predsjednik HCK Robert Markt.

Programom Miran san stanovnicima poplavljenih područja osigurat će se kreveti, madraci, pokrivala, jastuci, programom Slavonska kuhinja drveni elementi i električni aparati, a programom Školarac nabavit će se knjige za iduću školsku godinu i radni stolovi.

>>Vinkovački Crveni križ zapošljava 110 radnika na tri mjeseca

Komentara 1

FO
foringas
10:06 20.06.2014.

Svi Hrvati su donirali novac za pomoć poplavljenima! Tko sad ima pravo odlučivati što će se i kako te u kom vremenu dodjelivati stradalnicima? 12 mil. će podjeliti u novcu a 50 milijuna će .. .. ?? .. .. uložiti u akcije, dionice, ulaganja, .. ?? Nismo mi odvajali za neke privatne transakcije, ili nam vratite novac ili ga dajte direktno onima za koje smo mi izdvajali !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije