Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svojim objektima
Povratak na članak

Crveni križ organizirao besplatno ljetovanje za stotine djece iz poplavljenih područja

Samo u Puli je tjedan dana boravilo 126 učenika osnovne i srednje škole iz Gunje kao i 80 djece iz Prijedora u Bosni i Hercegovini

Komentari 2

Avatar abakus
abakus
15:08 30.07.2014.

Ne treba djecu dijeliti na onu s ove i onu s one strane granice, ali volio bih ipak da se muslimani iz BiH (popularno zvani "Bošnjaci") ovakve pomoći ipak sjete dok gaze Hrvate iz te države i dok ih nastoje svim silama natjerati na odlazak iz nje kako bi mogli konačno osnovati svoju džamahiriju. Kad se samo sjetim koliko smo im pomagali za vrijeme Domovinskog rata, a vratili su nam tako da se toga i danas stidim umjesto njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.