Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povećana potrošnja

Crveni križ Grada Rijeke uputio apel građanima da daruju krv

vađenje krvi
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
11.08.2015.
u 15:42

Poziv se prvenstveno odnosi na darivatelje krvnih grupa A pozitivna (A+) i O pozitivna (O+).

Zbog povećane potrošnje i  potrebe za krvlju  i krvnim pripravcima iz Crvenog križa Grada Rijeke uputili su ponovno u utorak apel građanima da prema mogućnostima daruju krv na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka.

Poziv se prvenstveno odnosi na darivatelje  krvnih grupa A pozitivna (A+) i O pozitivna (O+).

U Zavod se na darivanje krvi može doći ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 te srijedom od 8 do 19 sati.  Sve informacije mogu se dobiti u Odsjeku darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka ili na besplatni telefon za darivatelje krvi 0800 200 221. 

>> Tini Erceg nedostajala tri kilograma da bi poklonila svoju krv

Komentara 8

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
15:53 11.08.2015.

Davao sam krv u bivšoj državi, pa dok sam služio bivšu vojsku, pa za vrijeme Domovinskog rata i samostalne Hrvatske. Od bijedne crkavice mi uzimaju 20% za zdravstvo, a što sam dobio zauzvrat? Čekanje preko 6 mjeseci na specijalističke preglede, neljubazno osoblje bolnice, čekanje od jutra do popodne na red u prepunim čekaonicama. Ukratko, NEDAM. Platite dozu krvi 500kn pa ću razmisliti o ponovnom davanju krvi.

HR
hrxxx111
18:24 11.08.2015.

odjednom cijela drzava ostala bez krvi ? nekako smrdi na mutne poslove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije