Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacuju optužbe
Povratak na članak

Crna Gora: Nismo razgovarali o osnivanju pakta protiv Srbije

Dužnosnici Crne Gore nisu ni sa kim razgovarali o osnivanju nikakvih “paktova” protiv bilo koje države u regiji, rečeno je iz Ministarstva vanjskih poslova

Komentari 16

DI
Direkt
22:36 02.12.2018.

Dobro nam društvo!

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
00:05 03.12.2018.

Ako ove drzave uvedu ekonomske sankcije jedni drugima , moglo bi doci do svjetske ekonomske krize.U Svicarskoj vec strahuju od posledica tog pakta.Da nije Balkana cemu se bogate drzave ismijavale.O sirotinjo jadna i smjesna.

VL
DU
Deleted user
10:39 03.12.2018.

Jedini pakt koji postoji u "regiji" je pakt izmedju Srbije, mitovima i lazima. Opet oni ugrozeni. Pobili pola Balkana a "ceo svet" protiv njih. Ako te od susjeda niko ne voli, onda se upitaj dal je mozda do tebe?

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:45 02.12.2018.

Ponositi crnogorski narode vi ste sve već jednom rekli kad ste (iako zadnji ) napustili zajedničku državu sa Srbima... jest da vam je malo duže trebalo da shvatite ali nikad nije kasno kad su oni u pitanju 😂

VL
DU
Deleted user
00:53 03.12.2018.

Crnu Goru prikljucit cim prije Velikoj Hrvatskoj.

VL
LO
lojtra2
23:14 02.12.2018.

Utemeljivač protusrpskog pakta - Slobodan Milošević je prije više od tri desetljeća najavop bitke srba protiv svih (uključivši i oružane) a ovi se sad ženiraju nakon paleži i "opštenarodnog klanja" da se netko udružuje na protusrpskoj bazi. Pa svatko normalann bi se udružio. Posebno ako mu je stalo da preživi.

VL
TE
TEUTA
00:10 03.12.2018.

Imamo javnih i tajnih sporazuma. Bilo bi dobro da brinete o sebi a ne kao '90 godina kada Srbija napala drzave jednu po jedno bez ikakve uzajmne pomoci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.