Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NARKOTIKA
Povratak na članak

Crnogorski novinar Jovo Martinović dobio godinu zatvora: Uhićen na novinarskom zadatku

Reagirajući na presudu crnogorskog suda, međunarodna organizacija Reporteri bez granica (RSF) na svom twitter nalogu objavila je da su ovo “crni dan za slobodu medija u Europi”.

Komentari 1

MX
Mister X
20:36 08.10.2020.

dobio godinu zatvora: Uhićen na novinarskom zadatku Nemasm uvid u dokaze pa nemogu kao ostali zaostali da tvrdim ovo ili ono . Kako znamo da ima lopina iako su u visokoj poliktioci a zašto nebi jedan novinar , volio droguu ? Na krju nemogućče je kometiratai ovo sve skupa .. Ovo da nema dokaza a da je osuđen to je u večini slučajeva . Tako je kad je kaže da sam krao krao krao i sve Ivi dao opala on je osuđen .To je za nekvi sud i dokaz ; Jer vjeruju svejdoku bez dokaza . Ne samo sud nego svi ostali zaostali i pametni .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.