Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crnogorci optužuju:
Povratak na članak

Dvojica ruskih nacionalista organizirala državni udar na izborni dan. Bili su spremni i egzekutori Mile Đukanovića

Tužiteljstvo je na izvanrednoj konferenciji za novinare pokazalo fotografije i video snimke zaplijenjenih predmeta, koje su im dostavile srbijanske vlasti

Komentari 39

Avatar dobry
dobry
17:52 06.11.2016.

Niti Putin, Vučić i Toma grobar nisu znali ništa o ovomu. Ma kakvi, nedaj Bože...Uhićenje branitelja HVO-a Orašje je posljednji pokušaj da se izazovu neredi na Balkanu, posvađaju prirodni saveznici Hrvati i Bosanci i pocijepa BiH, pošto je glavni plan sa Crnom Gorom propao...

VL
DU
Deleted user
17:26 06.11.2016.

Rusko srbska vježba kako ono rekoše slavenske brače

VL
Avatar pendreck
pendreck
22:12 06.11.2016.

Progooglajte pojam "web brigade", pa vam sve bude jasno!!

VL
RB
renato.belic.7
22:12 06.11.2016.

2006.godine ,isto dan prije izbora, je u Crnoj gori bila sprovedena "protuteroristička" akcija "Orlov let".Naravno,Đukanović je i onda igrao na kartu ugroženosti državnog poretka i dobio izbore.Svi navodni sudionici ove akcije su nakon nekoliko godina oslobođeni krivice i pušteni nana slobodu.Tako će biti i sa ovim uhićenicima ,samo se čeka da Crna Gora uđe u NATO bez volje naroda.

VL
ST
stomugromova
20:59 06.11.2016.

Takvih trolova ima I ovdje,Možda ih se lakše prepozna,nakon ovog materijala!---------------------Reportaža koju je nedavno objavila njemačka televizija ARTE, a prenijelo ju je tek nekoliko portala, pojašnjava kako funkcioniraju "antiruski" roboti. "Antiruski" roboti imaju softvere koji automatski proizvode odgovore na forumima, na primjer, čim otkriju riječ "Ukrajina", otkriva jedna njemačka tvrtka koja se bavi sektorom robotike. Nijemci su potvrdili da su otkrili više od 15 000 ovakvih programa-robota čije su adrese serveri u Velikoj Britaniji, a uključeni su na forume na blogovima i društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i ostalih. Na primjer, čim prepoznaju riječ "Ukrajina", oni automatski šalju antiruske poruke, oko 60 000 dnevno samo na Twitteru. Ovi roboti imaju "žive" profile, fotografije, imena, pratitelje, prijatelje, aktivnosti, što ih čini sugovornicima poput bilo kojeg drugog kojeg poznajete u stvarnom životu, a cilj im je ljude dovesti u zabludu, prenosi francuski Medias Presse. Naime, otkriveni su "blogeri" i "komentatori" koji se sustavno pojavljuju u temama o Ukrajini, ali se na internetu nikada ne pojavljuju na drugim temama. Postoje li antiruski roboti-blogeri i komentatori na temu Sirije, ili o nekim unutarnjim pitanjima Rusije, ova reportaža ne otkriva. Nema sumnje da se manipulacijom javnog mnijenja otišlo toliko daleko, čak izvan granica koje možemo pojmiti, posebice na internetu.

VL
ST
stomugromova
20:53 06.11.2016.

Iza “terorizma” u CG ne stoji Moskva, već ruski nacionalisti. Glavni specijalni tužilac CG Milivoje Katnić precizirao je danas da ne postoje nikakvi dokazi da je država Rusija umješana u pokušaju terorističkog napada u izbornoj noći u Crnoj Gori, 16. oktobra. Organizatori pokušaja terorističkog napada u Crnoj Gori, na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra, su i dvojica nacionalista iz Rusije, a cilj te akcije bio je rušenje aktuelne vlasti i likvidacija crnogorskog premijera Mila Đukanovića.

VL
RA
ranko75
04:40 07.11.2016.

Zasto ne navede njihova imena i prezimena ako vec zna?

VL
DU
Deleted user
17:36 06.11.2016.

Eeee ovo su pravi dokazi, kad sam vidio onu kesu iz Lidl-a znao sam da imate prave dokaze, a Mađari i Slovenci se bune, kažu neko im je ukrao 50m žilet žice (podnjeli su tužbu u Strasbourg-u i sad ćee se osnovati komisija da se vidi čija je žica:)).Crni bokseri su za sirotinju a oni pozlaćeni isto tako:))

VL
LU
Lujo123
19:17 06.11.2016.

Je, stvarno su pravi dokazi za državni udar - ruksaki, štitnici za koljena kakve imaju majstori koji postavljaju pločice podne, žilet žica (?) i kakti najopasnije "oružje" bokseri kakve nosi svaki tuinejđer u Dubravi koji drži do sebe! Baš ste smješni!!!

VL
RM
Robespierre_Mne
18:31 06.11.2016.

Pošto vidim da vam se po običaju automatski uključi srbotitis,pa da vas probam skrenut na pravu temu.Prva sam generacija Crnogoraca anti komunista rodjena na zapadu pa cu vam reci moje misljenje.Crna Gora ko i ostale članice regiona se ekonomski čerupa i baca u vazalni položaj,što ste nažalost vi iskusili.Dok se ekonomsko otimanje naših prirodnih resursa nastavlja,narodu koji se skoro i ne pita ništa,se sa ovih tema prebacuje politika,tj.dok se oni dolje zamajavaju,drugi im sve pokupovaše dobra,i to vam mislim zvuči jako poznato.J.bat ce vam dolje zapad oca svima,a da vam pravo rečem nijeste ni za bolje.

VL
Avatar narozi
narozi
19:04 06.11.2016.

Bar vi znate kako se drzava raspada I Sta treba da se radi,zato vi zivite danas gore nego prime, dobro dosli u EU I NATO

VL
DU
Deleted user
16:51 07.11.2016.

Hehe, ruski nacionalisti sa jakim brooklynskim akcentom, hehe

VL
Avatar tabasko
tabasko
21:56 06.11.2016.

Braco i seka Pusić su nam nešto pametno mogli kazati na ovu temu osim ako od tate Mesića nemaju ovo mjesečnu zabranu kreveljenja u javnosti.

VL
Avatar mason
mason
17:42 06.11.2016.

To sam ja znao prvi dan.Tako sam napisao ,bio u pravu kao i uvijek pa dobio brdo minusa od slavenskog bratstva..Normalno da je cilj bio zaustaviti Crnu Goru u NATO.Tako ra Rusi nemaju vise sto traziti u Europi ,jer Srbijaa postaje okruzena NATO clanicama.

VL
AN
anticenzura
17:36 06.11.2016.

Pa vi svakako necete uci ni u NATO ni u EU, i nitko od tih drzava ex-YU. Odnosno nitko vise od novih clanica, nema govora o prosirenju Europske unije. EU vam je bankrotirala, samo sto vi niste obavjesteni. Italija je na rubu gradjanskoga rata, svaki dan imaju nerede po zemlji, a sada politicari iz oporbe Vladi predvidjaju bankrot, posto ih izbjeglice kostaju 4 miliarde eura i moraju povisiti poreze gradjanima i smanjiti mirovine umirovljenicima da pokriju taj ogroman trosak. A vec su u dugu do guse, preko dvije tisuce miliardi imaju drzavni deficit. Franacuska je na koljenima u teskoj ekonomskoj krizi, o Deutsche Bank se nista ne pise u HR medijima, euro vam samo sto se nije raspao, citava Europa krcata izbjeglica, i gdje cete vi molim lijepo? Ovim ljudima na grbacu? Aha, kako da ne. Sve ostale problematike sto bude imala EU sada idu na vas racun, od izbjeglica nadalje. Molite vi Boga da Ruse hoce da se druze s vama, posto cete vi klecati na koljenima uskoro i traziti pomoc od njih, kada vam kolapsira euro i citava EU krntija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.