Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera HAC

Crnjak, Prskalo i Korpar napustili Remetinec

jurica prskalo
Arhiva VL
02.02.2011.
u 18:32

Tijekom provedene istrage utvrđeno je da je tvrtka Nevenke Jurak novac od HAC-a dobivala za organizaciju otvaranja novih dionica autocesta te različite medijske kampanje, među kojima i za promidžbu elektroničke naplate

Mariju Crnjaku, Jurici Prskalu i Zlatku Korparu, bivšim čelnicima HAC-a i ARZ-a, uhićenima u studenom zajedno s Josipom Sapunarom zbog sklapanja poslova s marketinškom tvrtkom Fimi medija, zbog čega ja HAC oštećen za 26 milijuna kuna, sudac istrage zagrebačkoga Županijskog suda Krešimir Devčić ukinuo je istražni zatvor.

Tijekom provedene istrage utvrđeno je da je tvrtka Nevenke Jurak novac od HAC-a dobivala za organizaciju otvaranja novih dionica autocesta te različite medijske kampanje, među kojima i za promidžbu elektroničke naplate.

Josip Sapunar iz Remetinca je pušten još u prosincu.

Komentara 7

FE
Felicijen
18:50 02.02.2011.

Ajmo, ko je slijedeći?

MA
mamba64
19:16 02.02.2011.

Dogovorili su se: Neka i suci nešto zarade.

FE
Felicijen
18:52 02.02.2011.

Ajmo , ko je slijedeći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije