Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŠTEL GOMILICA

Crnim sprejem po spomeniku palim borcima NOB-a u Kaštel Gomilici

policija
Arhiva VL
03.03.2010.
u 11:39

Netko je u utorak oštetio spomenik palim borcima NOB-a kod crkve u Kaštel Gomilici. Crnim sprejem je ispisao "U", "NDH", a nacrtao je i svastiku, križ te znak Torcide.

KAŠTELA - Netko je u utorak oštetio spomenik palim borcima NOB-a kod crkve u Kaštel Gomilici. Crnim sprejem je ispisao "U", "NDH", a nacrtao je i svastiku, križ te znak Torcide. Djelo je završio na reljefu partizana na kojem je nacrtao muški spolni organ.

Platila je i spomen ploča koja je bačena u kontejner. Do prije nekoliko godina ploča je bila postavljena na kući palog borca Diega Rokova na Cesti Franje Tuđmana u Gomilici. Nakon što je skinuta s kuće, preseljena je pokraj spomenika. Kaštelanska policija pokušava ući u trag počiniteljima. 

Komentara 5

OB
-obrisani-
02:30 04.03.2010.

Samo neznam koji su tu zločinci. Oni koji su ujedinili narode ili ovi koji su pokrali i uništili vlastitu domovinu te hoće zemlju prodat za ropstvo EU. Hajde razmišljaj malo glavom ne gu.zicom.

MP
mparac3
00:42 04.03.2010.

Nije mi jasno zasto se u Hrvatskoj ne donese zakon koji bi omogucio uklanjanje svih tih zlocinackih partizanskih spomenika.......

AK
akil
17:34 04.03.2010.

U poljskoj se ide u zatvor tko spomene i veliča komunizam.Kod nas ima još prdonja koji štite taj zločinački pokret,i pitam se dokle?Mislim da je osoba koja je pofarbala tu nevolju izrazila samo svoj stav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije