Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje djece ozlijeđeno

Crni vikend na slavonskim cestama: Jedna osoba poginula, 10 ozlijeđenih

Foto: Facebook/Javna vatrogasna postrojba Grada Požege
1/2
19.05.2019.
u 10:33

Dvije nesreće dogodile su se kasno sinoć na požeškom području, a jedna u Čajkovcima

U Požegi su se sinoć u razmaku od dva sata dogodile dvije prometne nesreće u kojima je sveukupno ozlijeđeno deset osoba. Nedugo nakon prometne nesreće u Krivaju, u kojoj su ozlijeđene četiri osobe, nešto prije 23 sata došlo je do još jedne prometne nesreće, u Požegi i to između dva osobna automobila na raskrižju ulica Pavla Radića, Zrinske i Frankopanske, piše Požega.eu.

Pretpostavlja se da je uzrok sudara oduzimanje prednosti prolaska. U Opću županijsku bolnicu je prevezeno je više ozlijeđenih osoba, od čega je dvoje djece.

Nakon očevida bit će poznat točan uzrok nesreće.

Dodajemo i kako su crni sati na slavonskim prometnicama nastavljeni nesrećom u Čajkovcima u kojoj je smrtno stradao muškarac.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije