Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA TEŠKO OZLIJEĐENA

Crni dan na riječkim cestama. U dvjema nesrećama poginuli putnik i pješakinja

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
28.05.2020.
u 18:03

Prva nesreća dogodila se jutros u Beničićima, a druga nešto kasnije u Cerniku

U dvjema prometnim nesrećama koje su se u četvrtak dogodile na riječkom području, poginule su dvije osobe, u Benčićima putnik u osobnom vozilu, a u Cerniku pješakinja, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

U nesreći oko 8,40 sati kod mjesta Benčinići, smrtno je stradao 68-godišnji hrvatski državljanin, putnik u osobnom vozilu. Nesreća se dogodila kada je osobno vozilo pulskih registracija kojim je upravljao 31-godišnjak prema Matuljima, iz zasad neutvrđenog razloga prešlo na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s vozilom riječkih registracija.

Vozilom riječkih oznaka upravljao je 72-godišnji hrvatski državljanin, a u njemu se, osim poginulog 68-godišnjeg putnika, na mjestu suvozača nalazila 51-godišnja hrvatska državljanka, koja je zadobila teške ozljede opasne po život. Prevezena je u riječku bolnicu.

U drugoj nesreći oko 10 sati u Cerniku smrtno je stradala 77-godišnja pješakinja.

Do nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač osobnim vozilom riječkih registracija udario u 77-godišnju pješakinju dok je prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Pješakinja je od zadobivenih višestrukih ozljeda umrla na mjestu nesreće.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Policija rastjerala zagrebačke maturante

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije