Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan za povijest
Povratak na članak

Crna Gora ide u NATO da bi se Rusiji postavio čvrsti 'zid' na Jadranu

Jučer se glasalo u dvorani Skupštine u Cetinju, u kojoj se najviše zakonodavno tijelo sastaje samo u slučaju donošenja povijesnih odluka

Komentari 3

ZA
zagabria1
18:04 02.05.2017.

Ovu situaciju konfrontacije Rusije z Amerike Milo je lukavo iskoristio kao i Tito nekad. Vjerojatno će ići na pretvaranje Crne Gore u profitabilnu poreznu oazu što mu zapad neće braniti zbog toga što ih trebaju kao branu Rusima na Mediteranu. Sada je Rusima Dodik ostao jedini adut u porodiranju na zapad. Stara želja nimalo ne jenjava.

VL
DU
Deleted user
15:58 13.06.2017.

Evo moze se reci prisilio ih je zapad velikim obecanjima, nema vise slobode sada drugi gazduje, tako ce i sa Srbijom jer zapadu i amerima je svejedno dali se te zemlje medjusobno vole ili ne njima je samo da osvajaju i Rusiju i dalje provociraju. Sistem je prvo u Nato i tu je sve vec gotovo i izgubljeno a zatim kasiraju se EU ulaskom za koji vidimo da nemamo nista od toga.

VL
SE
selbivoje
18:08 29.04.2017.

drzava od 520.000 ljudi od toga najmanje 300.000 crnogoraca i 180.00 albanaca i bosnjaka zeli u Nato,dok negde ok najvise 150.000 srba to ne zeli

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.