Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Crkvi treba razbijač mitova koji će pokazati da svećenici ne primaju plaću od države

26.01.2023. u 17:58

Financijski sustav koji je Crkva modernizirala prije 22 godine nije uveden samo kako bi se svećenicima društveno vrednovao njihov rad, nego kako bi se i između njih uspostavila određena pravednost i solidarnost

Komentara 5

UL
ulica
03:50 27.01.2023.

crkva živi od mita, laži i zato prima mitologiju, novac.

LL
Litos(l)av
20:23 26.01.2023.

Ne treba Crkvi nikakav razbijač mitova jer oni koji te mitove laprdaju laprdat će ih i dalje, kao što laprdaju već 30 godina o školskom vjeronauku u Europi, ugovorima sa Svetom Stolicom... Crkvi treba da se odmakne od HDZ-a.

MS
Moj@Susjed
15:35 27.01.2023.

Crkva je zasnovana na mitu. Crkva huli na nauku od koje ova civilizacija uglavnom i živi, pa čak i sveštenici. Leče li se samo molitvama ili idu kod lekara. Sveštenici su samo usavšavali manipulativne metode koje su nasledili od svojih dalekih praistorijskih predaka vračeva. Pazite samo ono, "žena nastala od rebra". Bože me sačuvaj kakvih sve tamo ima besmislica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije