Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Crkva osuđuje grijeh, a čovjeka, tko god da je, štiti i poštuje

Crkva ovim potezima, u prvom redu, poručuje da joj je u središtu pažnje čovjek

Komentari 13

PO
Pobeda
22:42 24.06.2015.

"Crkva ne osuduje ljude nego grijeh". To jako dobro zvuci. ali u praksi je drugacije. Mi ne mozemo ne osuditi Hitlera ili Staljina. I ako znamo da ih je nesto ponukalo da pocine teske zlocine protiv covjecanstva, mi ipak odudujemo ljude a ne to " "nesto" sto ih je navelo na grijeh. Kada bi svi znali da postoji zlo I dobro u nama I da se dami o

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
05:27 25.06.2015.

Bozanic ce dobiti infarkt dok bude citao sinodu.

VL
FR
frend1
22:54 24.06.2015.

Papa Franjo na majbolji način provodi evanđelje i ne dopušta da se bilo kojoj vrsti bolesti čovjek može okrenuti i reći da te Bog manje voli. Bila ta bolest fizička ili psihička kao što ke slučaj kod homoseksualizma.

VL
BB
brle brkić
16:39 25.06.2015.

uzrok grijeha je čovijek,upojedince bi trebalo upt prst anega poštivat i štititi ma tko bio .

VL
PO
Pobeda
22:52 24.06.2015.

Mi se sami odlucujemo za dobro ili zlo. Ako nam razum normalno funcionira onda smo ipak sami pocinoli zlo I nije bas da ce nam sve biti oprosteno. Kako ne osuditi pohlepna cobjeka ili onoga koji se silom izdize iznad drugoga pa ga tlaci I zlostavlja, ponasa,se sa bliznjim ili bratom gore nego sa zivotinjama. Samo Bog moze u nama oprostiti takve zlocine a covjek ce uvijek, prvo osuditi covjeka I ako znamo,," TKO JE OD NAS BEZ GRIJEHA, NEKA PRVI BACI KAMEN,"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.