Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Crkva mora početi vjerovati 
žrtvama i surađivati s pravosuđem

Sastanak neće zacijeliti rane, ali bi mogao biti početak uklanjanja zla iz Crkve

Komentari 7

Avatar tarana
tarana
18:42 22.02.2019.

Što dalje od ove trule organizacije!

VL
Avatar utunelu
utunelu
11:39 22.02.2019.

Ovakvi naslovi i opcenito napadi na katolicku zajednicu dolaze iz ujednjenih snaga zidova-masona-komunista..ok možemo i drugu igru zaograt pa krenimo malo s analizom drugih koncesija

VL
BA
bakulušić
11:45 22.02.2019.

Kao i kod svakog zločina, potrebno je utvrditi tko je žrtva, tko je zločinac i okolnosti počinjenja zločina. Zna se čiji je to posao i kakva je procedura. Nakon toga dolazi vjerovanje ili nevjerovanje i isprika. To je jedini ispravan put. Sve drugo je manipulacija.

VL
MA
Malenkost
22:44 22.02.2019.

Sama Crkva nije razotkrila niti jednog pedofila !!! Biskup Wölki je ovdje u Njemackoj izjavio da je jos gore od tog cina sliovanja djecaka cinjenica da je vise od 50% svecenstva znalo za nemile dogadaje ali sutjelo, kako je pokazala njemacka studija. Zlocini su zanijekani a zlocinci poslati u druge zupe gdje su i dalje silovali. Osobno smatram da je to strasan zlocin od pocinitelja Svecenika i onih Svecenika koji su ih sutnjom i prikrivanjem stitili od prijave drzavnom javnom tuziocu te od zakonske kazne. Crkva je amoralna Institucija te s ovim skupom u Vatikanu pokusava spasiti sto moze. Rasulo morala.

VL
ZI
zip123
22:22 22.02.2019.

hahahahahaha bude,kako da ne,vec su pristali na to.

VL
FM
fmihoci1
00:21 23.02.2019.

... sjajno, ubojito, citat: ... "crkva mora početi vjerovati" ! ....

VL
Avatar Jopa
Jopa
12:11 22.02.2019.

Većina onih koji tuže gay pedofile svećenike koje inače treba odstraniti iz Crkve skupa sa tim lobijem, su i sami homoseksualci, ima tu svakakvih motiva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.