Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao i sjemenke
Povratak na članak

Cres: U ormaru uzgajao stabljike marihuane

Uz miniplantažu marihuane, policija je u kući 24-godišnjaka pronašla i 31,9 grama sjemenki marihuane, tablete Diazepam i Praxiten bez potrebne liječničke dokumentacije

Komentari 4

MO
mojazemlja
13:49 23.01.2013.

Na što nam je zemlja spala.Ljudi se bave poljodjelstvom sadeći biljke u vazama .

VL
RE
@rea
13:02 23.01.2013.

"četiri vaze", koji kriminal, jbt ! Gornje je količina za osobnu upotrebu.

VL
SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
13:36 23.01.2013.

- Kanabis je kriminaliziran jer je strahovito ljekovit i ler se njegovim derivatima liječe i najteže bolesti Kako bi farmacija prodavala svoje SMEĆE koje ne liječi nego samo ublažava simptome a usput je još i uzročnik mnogih bolesti Opijatna svostvava u konopjli su popratna, ista ta svojstva imaju cigarete i alkohol

VL
ZD
Zdravorazumski
19:49 23.01.2013.

Našoj glupoj vladi bi se više svidjelo da je kupio od dilera tj. od njih i time financirao kukuriku kriminalni milje. Momak je na taj način što je uzgojio sam, odbio ''donirati'' novac za njihovu predizbornu kampanju. Uostalom, što se koga tiče to što on radi u svojoj kuči, naravno pod uvjetom da nije diler i time ne ugrožava nikoga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.