Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnik Ante Gotovine:

'Čovjeku koji je ubio baku Borisa Miloševića 1991. ubijeno je 10 članova obitelji'

Luka Mišetić i Boris Milošević
Foto: PIXSELL
03.08.2020.
u 11:34

Čovjek koji je ubio baku Borisa Miloševića uhićen je 1995., a osuđen za ubojstvo 1996. Bio je svjedok obrane generala Gotovine u Haagu, pozvan da dokažemo da je Hrvatska procesuirala ubojstva nakon Oluje i da te zločine nisu počinili "vojnici" pod vojnim zapovjedništvom, objavio je Luka Mišetić

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević prije nekoliko dana na društvenim je mrežama objavio zašto ide na obljetnicu Oluje, a u toj je objavio otkrio i kako mu je nakon Oluje ubijena baka, a njezinog ubojicu je kasnije pomilovao tadašnji predsjednik Franjo Tuđman.

PRIČA JEDNOG SRBINA IZ HRVATSKE U Knin dolazim kao potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske zadužen za ljudska prava....

Objavljuje Boris MiloševićSubota, 1. kolovoza 2020.

Na Twitteru se sada oglasio Luka Mišetić, odvjetnik Ante Gotovine u Haagu koji je objavio detalje o Veselku Biliću, osuđenom za ubojstvo Miloševićeve bake.

– Čovjek koji je ubio baku Borisa Miloševića uhićen je 1995., a osuđen za ubojstvo 1996. Bio je svjedok obrane  generala Gotovine u Haagu, pozvan da dokažemo da je Hrvatska procesuirala ubojstva nakon Oluje i da te zločine nisu počinili "vojnici" pod vojnim zapovjedništvom... – napisao je Mišetić na Twitteru i dodao:

– Sam Veselko Bilić je svjedočio da je bio izbjeglica iz  sela Krkovića te da je 1991. ubijeno deset članova njegove obitelji. Nasilje rađa nasilje. Ali to nije opravdanje. Veselko Bilić zaslužio je kaznu.

Komentara 29

ST
stric21
11:50 03.08.2020.

.... njegovi se ne broje...

VJ
vjekoslavkatalina
12:03 03.08.2020.

....njima je pod normalno ubiti hrvata..ko za dobar dan zato za njih ne postoje hrvatske zrtve..

Avatar Croatino
Croatino
11:43 03.08.2020.

Neznam zasto se pise o dogadjajima od 91-95. To srbe ne zanima, nije bilo Vukovara, Skabrnje pa ni Srebrenice. Ocigledno njihov julianski kalendar ne zna za razdoblje izmedju 91-95

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije