Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM
Povratak na članak

Čovjek koji ruši predrasude

U osnovnu školu je krenuo, kao i većina romske djece, a da nije znao ni riječi hrvatskog jezika

Komentari 10

TH
thu
01:41 15.06.2019.

Jedna lasta ne čini prolječe... ajd bok!

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
02:08 15.06.2019.

da i kaj sad?

VL
Avatar Ispratitelj95
Ispratitelj95
00:03 15.06.2019.

Dajte najte, lepo vas prosim...

VL
BF
bf2
10:55 15.06.2019.

da,i? činie se da naši novinarčići i kojekakve "udruge civilnog" društva koje su same sebi svrha misle da je povod netrepeljivosti prema romima njihova boja kože ili pripadnost drugoj etničkoj skupini. To je daleko od istine, s obzirom da se velika većina roma ponaša neprilagođeno, i to govorim iz vlastitog iskustva s obzirom da živim u njihovoj blizini. Odbijaš se obrazovati, odbijaš raditi, prosiš,kradeš (nekažnjeno,krađe su obično manje pa ga moraš sam tužiti zahvaljujući našem "pravosuđu"),praviš probleme gdje god se pojaviš i onda očekuješ da te netko poštuje... P.S. poznajem i normalne rome koji su se uklopili u društvo i gledam na njih kao i na sve ostale normalne ljude.

VL
PR
predator57
09:18 15.06.2019.

Nekada na socijali bili su bolesni i nesposobni, a danas onaj koji neče raditi, lakše spavat po cijele dane i dobivat oko 2500 kn za spavanje.

VL
CR
CroZrakomlatNo1
23:21 14.06.2019.

Mozemo se ponosit ako su Romi u Hrvatsoj drzavi prihvatili Hrvatskog Boga! Svaka cast! Ali nije to toliko tesko...samo pitajte srce svoje koji je Bog pravi! Pa nije tesko probajte! A bas je fino vidit kako se Romi ponose lipom nasom koju mora postivat svako koji ima za Boga otvoreno Srce! Hvala tom junaku policajcu! Sad mogu i drugi njegovim putem! Dobrodošao u Božjoj obitelji i Božjoj drzavi, dragi Rom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.