Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

COVID potvrde su tu da ostanu, sudovi ih zasad ne osporavaju jer se gleda cilj

Postoje danas fakini koji žele samo dvije stvari, da parafraziramo Hugoa: oboriti Covid potvrde i zakrpati hlače. Ali, nakon više od pola milijarde generiranih europskih Covid potvrda, nema natrag

Komentari 10

DU
Deleted user
12:58 04.11.2021.

Zakaj ovo nema napomenu: "Promotivni članak"? Jer sve vrvi već dobro poznatim frazama bez i jednog dokaza! Eto austrijski mediji su upravo objavili da se i za cijepljene treba tražitii PCR test. Naravno ne kažu da je to zbog toga jer je cijepivo za Kurz nego je to, naravno, za zaštitu necijepljenih, ali to je korak dalje u priznanju da su covid potvrde za onu stvar a cjepivom pomaže isključivo dizanju profita Pfizera... Politika se kompletno pogubila i sada panično traže izlaz iz ovog konstrukta laži i obmana koje nam serviraju već gotovo dvije godine! U ovom trenutku je čuveni "Pedro" onaj necijepljeni, ali o to se polako ali sigurno pretvara u pepel! Slijede nam dramatični dani! Ali me zbog corone!!!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
16:39 04.11.2021.

ustav je ugrožen a nemamo ustavni sud već nakupinu iscjeđenih političkih olupina....

VL
AC
acer
15:08 04.11.2021.

Dakle, po Krasnecovoj logici su Skandinavci najveći primitivci u Europi. Zanimljivo kako je u našim medijima cijelu jesen u modi konstantno ignoriranje skandinavskih država i nespremnost pozivanja na njihov primjer slobode. Tamo je broj zaraženih isto u rastu kao kod nas, ali i dalje "virus ne predstavlja prijetnju društvu".

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:35 04.12.2021.

Potvrde bi imale smisla da je točno kako cijepljeni ne šire zarazu. Da šire gotovo jednako kao i necijepljeni, 120 dana nakon druge doze, pokazala je najnovija studija sveučilista Oxford. Mnoge zemlje su to prešutno priznale uvođenjenjem testiranja i za cijepljene osobe. Prema tome odite mi u krasnec.

VL
PP
potomci prava prve bračne noći
13:56 04.11.2021.

puna podrška covid potvrdama za sve ljude koji misle svojom glavom, a antivakseri neka čuče doma par godina dok ne završi pandemija 😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.