Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDATURA ZA EU
Povratak na članak

Čović: Nitko nam ništa neće darovati, ali sve je u našim rukama

Uspostava vlasti, po Čovićevim riječima, preostali je uvjet da BiH sustigne Sjevernu Makedoniju i Albaniju te dobije pozivnicu za članstvo u Europskoj uniji, što se po njemu očekuje u Zagrebu na konferenciji Vijeća EU za vrijeme predsjedavanja Hrvatske Unijom

Komentari 2

Avatar toxic alien
toxic alien
18:36 31.10.2019.

"Uspostava vlasti... preostali je uvjet da BiH sustigne Sjevernu Makedoniju i Albaniju"! To je stvarno niska startna pozicija, kad moras sustizati Sjevernu Makedoniju i Albaniju! To je kao da trcis maraton sa slomljenom nogom! Vise od godinu dana od izbora oni ne mogu formirati vlast. A kako bi i mogli kad je netko opasno "polupao loncice" pa birao predstavnike i za opoziciju!!! Cudna neka "drzava", ta BiH!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.