Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski član Predsjedništva BiH
Povratak na članak

Čović: Neće biti rata iako neki žele reprizu "događanja naroda"

U 2017. godini BiH se suočava s puno izazova i sa snažnim unutarnjim političkim prijeporima. Prigoda je to za dogovor ili dalje zaoštravanje

Komentari 3

SV
Svijetlana
12:33 28.01.2017.

Nadamo se da neće biti rata, tko normalan želi stradanje ljudi i nestabilnost.

VL
DU
Deleted user
12:48 28.01.2017.

Zaista postoje snage koje bi rado vidjele reprizu događanja naroda iz devedesetih, naivni nasjedaju a pametniji i oni koji još pamte to razdoblje znaju koje su to snage.

VL
I1
ing-12345
09:11 29.01.2017.

Ovom izjavom Čović samo dokazuje da nije političar koji može vidjeti u budućnost više od dva dana unaprijed. Nažalost rata će biti jer Srbija se za njega priprema kako politički tako i vojno sa ciljem da pripoji genocidnu republiku srpsku a i napad na Kosovo im je u planovima. Čović se ponaša jednako kako se je ponašao Izetbegović 1991.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.