Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Čović: I Bošnjaci kad vide gužve u Neumu požele Pelješki most

Naslovnica
03.08.2018.
u 22:10

Hrvati u BiH jedini su istinski zagovornici puta Bosne i Hercegovine u NATO i EU, kaže Čović.

Početak gradnje Pelješkog mosta izazvao je u političkim krugovima u Sarajevu lavinu negativnih reakcija i privremeno bacio u drugi plan unutarnje predizborne bitke oko izmjena izbornog zakonodavstva u toj zemlji. Bošnjačka i hrvatska politika u Bosni i Hercegovini različito gledaju na oba ta pitanja koja su podjednako, svako na svoj način, važna za budućnost dviju zemalja i hrvatskog naroda u cjelini.

– Ovi ljetni dani vjerojatno su idealna prilika da odete u Neum i pogledate prometni kolaps koji ga okružuje. Mnogi građani BiH dolaze na odmor u Neum. I Bošnjaci koji dođu u Neum zbog gužvi odmah požele gradnju Pelješkog mosta. Pa zar svakom realnom političaru ove zemlje ne bi trebao biti interes da svog građanina poštedi mrcvarenja na godišnjem odmoru i jedinoj općini na moru u BiH omogući nesmetan i zdrav turistički i gospodarski razvoj. To se može ostvariti gradnjom Pelješkog mosta. Osim ako iza poteza bošnjačkih političara ne stoje partikularni, politički, strateški, osobni ili možda neki drugi interesi – kaže u razgovoru za Obzor hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović odgovarajući na pitanje o iznimno negativnim reakcijama iz Sarajeva na početak gradnje Pelješkog mosta.

Naslovnica
1/13

Cijeli razgovor s Draganom Čovićem pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

>>Galić: Zašto se Srbi, ni 23 godine nakon Oluje, ne ponose svojom hrvatskom domovinom

>>Komentar I. Flaka: Bandić odbija privatni kapital jer želi imati kontrolu nad projektom

>>Cappelli: Plaće u turizmu su ispod prosjeka i treba ih povećati

>>Hoće li SDP dovesti lidera izvana da zaustavi raskol

Ključne riječi

Komentara 9

UM
umnjak
23:07 03.08.2018.

Zato im ga obavezno naplaćivati!

SO
sokodnaranče
22:20 03.08.2018.

Iako ga napadaju zbog nekih fiktivnih afera. Čović je gospodin i izvrstan govornik i jedini ozbiljni političar u BiH.

DU
Deleted user
06:39 04.08.2018.

Postoji jedan manji broj Bošnjaka koji ne podnose Hrvatsku državu,jer su im Hrvati razbili Jugoslaviju,pa od BIH žele napraviti novu Jugoslaviju sa Bošnjačkom domunacijom. Nikako da shvate ,da se država pravi oružjem. Ovo Bakirovo zavijanje oko Pelješkog mosta je predizbornaa kakica koju će neki Bošnjaci progutati. Većina Bošnjaka ne podnosi ovog dezertera,kao ni njegovog babu,koji nikada nije stao javno u obranu Hrvata BIH,kad su Srbi počeli haračiti po Hercegovini. Raziđimo se ko ljudi i sve pet. Neum je i tako hrvatski grad u BIH sa preko 90%Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije