Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELILI 4 OTKAZA
Povratak na članak

Ćorušić: Cijepljenje u trudnoći – da. Potreba za respiratorom kod trudnica veća do 6 puta

Onih koji se nisu cijepili, nisu preboljeli i odbijaju se testirati vrlo je malo. Sveukupno ih je bilo 9. Od toga smo podijelili sada 4 otkaza ugovora o radu, a jedna djelatnica je sama dala otkaz kada se nije željela testirati, isteklo je vrijeme, iskoristila sva prava i sama dala otkaz, rekao je.

Komentari 2

WT
WTF!
11:50 25.11.2021.

Na aktualnih 212 postelja angažirano 250 djelatnika!?! Moš mislit. O cijepljenju trudnica,negiraju se svi relevantni podaci,tj.cenzuriraju. Eksperiment ima prioritet.

VL
SV
sveznam1
10:42 25.11.2021.

oni dobiju otkaz biti ce u peoblemu jer moraju tuziti drzavu a ne poslodavca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.