Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prihvatni centri u sad-u
Povratak na članak

Cortez: Migrante tjeraju da piju vodu iz zahoda

U razgovor s jednom ženom Ocasio-Cortez doznala je da se između čuvara i migranata vodi neprestani psihološki rat, a nasilno i ponižavajuće ponašanje svakodnevna je pojava

Komentari 16

ZA
Zapadnjak
21:02 03.07.2019.

Kada ce mediji ovu zenu prozvati populisticom i siriteljicom nebuloznih teorija zavjere, trumpa se vuce kroz blato kad kaze nesto triput manje glupo, a ova vjecito dobiva hvalospjeve...

VL
AU
autoritet
02:00 04.07.2019.

Već danas su hispanski pastori obišli ista mjesta i utvrdili da Cortez laže - a lažu i novinari koji prenose njene izjave.

VL
CR
CROLINDA
07:55 04.07.2019.

Dalaj Lama je šokirao Šveđane kao uzvanik na multikulturalnoj konferenciji u švedskom Malmö izjavio je ‘Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove’ - “Lijepo je što mnoge države i nacije pomažu izbjeglicama, poglavito u suočavanju sa strahovima za vlastitee živote. Primajući ih u svoje domove, pomažući im i poučavajući ih – napravili su presudan korak. No sada dolazi trenutak kada se moraju zahvaliti domaćinu i pomoći u razvoju svojih ratom pogođenih zemalja” parafrazirani su momenti kultnog Nobelovca i uzora brojnim humanitarcima. Na to je dodao da Europa pripada Europljanima i Njemačka i Švedska moraju osigurati povratak svojim gostima. - Da nije Dalaj Lama, već bi danas bio proglašen rasistom i šovinistom.

VL
MM
Marko_M
10:03 04.07.2019.

Ima vode i u Siriji, Afganistanu i to odlicnog kvaliteta. Zena i djeca im to tamoni dalje piju...pa ako nesto ne valja u europi zna se put nazad.

VL
CR
CROLINDA
07:57 04.07.2019.

propagandističke slike i članci ne mogu sakriti da u Švedskoj npr broj silovanja porastao tisuću posto otkad su nakrcali "izbjeglice" s Istoka većinom mladih vojno sposobnih muškaraca iz nezaraćenih zemalja a npr u hrvatskim naseljima s Romima preko sedamdeset postosto kriminala otpada na Rome - zašto se mora primati i još tetošiti takva drukčijost - pozitivna diskriminacija je također diskriminacija - zašto bi manjina smjela ono što ne smije ni većina ni itko inače - zna se što je dobrota i gostoljubivost a što nitko ne treba i ne mora trpjeti u svojoj kući - a država jest kuća jednog naroda

VL
CR
CROLINDA
07:56 04.07.2019.

- Jednonacionalne – monokulturalne države trebale bi nestati. Masovno useljavanje muslimanskih muškaraca je sredstvo za postizanje tog cilja’ – zastrašujuće su izjave sadašnjeg potpredsjednika, a moguće nakon europskih izbora i predsjednika Europske Unije Fransa Timmermansa koji je to izjavio prvo 2015. godine u Europskom Parlamentu,

VL
ZH
zhecko
06:40 04.07.2019.

Velika propagandna akcija us demokrata u kampanji srušenja Trumpa !

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
07:20 04.07.2019.

Nije tako.Europski doseljenici tjeraju domicilno " pucanstvo" da na svom kontinentu nemaju pravo kretanja i da moraju piti vodu iz zahoda europskih doseljenika.Kako bih volio da postoji bar neka sila jaca od covijeka, ili kako vi kazete bog ili bogovi , da sve ovo ispravi.Ali na zalost ne postoji nista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.