Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna pretjecanja

Corsa udarila u stablo, teško ozlijeđene žena i djevojčica

sletio s ceste (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
10.09.2010.
u 10:48

Vozačica Corse V. C. počela je pretjecati, a isto je učinio i vozač Đ. V. ispred nje.

Na cesti Loborika - Marčana nedaleko od Pule jutros oko 7.45 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 63-godišnjakinja V. C. iz Pule upravljajući osobnim automobilom Opel Corsa, riječkih registarskih oznaka, iz smjera Loborike prema Marčani počela pretjecati osobni automobil Kia Picanto, pulskih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru ispred nje upravljao 62-godišnjak Đ. V. iz Labina.

On je također pretjecao vozilo ispred sebe, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za sebe i druge sudionike u prometu, zbog čega se i dogodio sudar.

Od siline udara Opel Corsa udarila je u stablo. U prometnoj nesreći 63-godišnjakinja i 12-godišnja putnica iz Corse teško su ozlijeđene i zadržane u bolnici u Puli.

Protiv 62-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

 

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
16:58 10.09.2010.

. ..Za SKRŠENU Opel Corsu MAJSTOR Tomica DAJE PETSTO EURA. ..Šegrt Dražen. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije