Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVREDA TAJNOSTI POSTUPKA
Povratak na članak

Čorkalo i Paradžiković zbog 'Provjerenog' uvjetno osuđeni na po 10 mjeseci zatvora

Novinar Ivan Čorkalo i urednica Ivana Paradžiković nepravomoćno su uvjetno osuđeni na po 10 mjeseci zatvora uz rok kušnje od tri godine jer su u prilogu emisije Provjereno na NovojTV prije nešto više od tri godine počinili kazneno djelo "povrede tajnosti postupka" u kojem je dijete bilo žrtva seksualnog delikta od strane člana obitelji

Komentari 6

OL
olujasviholuja2
14:03 31.03.2023.

Kad će presuda ovima koji se penjaju po balkonima i kao lopovi šuljaju se po privatnim posjedima

VL
IL
ilustrator
12:40 31.03.2023.

ceh šuti!. očito udrugari i hrvoje brane samo društveno politički angažirane i samo jednom svjetonazoru sklone!

VL
BE
benavšenkoV
14:02 31.03.2023.

Konačno da i neki od novinara odgovara, iako ima stotine gorih od Ivane koji bi morali odgovarati. Naši mediji su levo politikantski angažirani, najveće zlo hrvatske zbilje na čelu sa HRT-om i HND-om

VL
KU
Kujttim
12:38 31.03.2023.

Ivana Paradžiković nakon 20 godina rada u novinarstvu i nakon diplome Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, na sudu se brani kako nije znala odredbu o povredu tajnosti postupka prema djeci!!! Dakle, očito je riječ o ozbiljnim propustima u programu studija novinarstva. Bolje bi bilo da se branila s tezom kako je neobjašnjivom greškom režija emitirala pogrešno montiran prilog.

VL
GR
grodar
13:59 31.03.2023.

sad se naslikavaj po novinama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.