Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Fejsu

Ćorić se fotografirao ispred slike Ante Pavelića. Evo koje objašnjenje je ponudio

pero ćorić facebook
Foto: Screenshot Facebook
12.07.2016.
u 17:20

Pero Ćorić iz HSP-a AS na svom profilu na Facebooku objavio je nekoliko obiteljskih fotografija

Glavni tajnik HSP-a Ante Starčević Pero Ćorić na profilu na Facebooku objavio je nekoliko obiteljskih fotografija. No, ono što je zapelo za oko na fotografijama snimljenima negdje oko Božića je vitrina u pozadini u kojoj je smještena slika Ante PavelićaFotografije gdje Ćorić pozira s poglavnikom vrlo brzo su se proširile medijima.

Ćorić je za N1 televiziju objasnio o čemu je zapravo riječ. "Ma možete takvih pedeset fotografija naći kod mene, to je snimljeno u mom dnevnom boravku", kazao je Ćorić dodajući da se radi o drvenoj čuturici s trobojnicom, a ne fotografiji.

Dar za koji ne zna

"To je poklon kojeg mi je dao netko prije deset godina u Hercegovini i zaboravio sam da je tamo. Da me netko pitao imam li sliku Ante Pavelića, rekao bih da nemam. Na drugom zidu u istom dnevnom boravku imate i fotografiju mog strica i oca u ustaškoj odori", otkrio je Ćorić. Rekao je da je riječ o rukotvorini u kojoj je bila rakija, a koju nije nikada ni popio, jer ne pije. "Nisam ga nikad iznosio, tako da to nije zabranjeno", rekao je Ćorić o daru s Pavelićevom slikom.

> > 'Dvorski je pokušao ucijeniti stranku da mu osigura mjesto u Saboru'

Komentara 148

NE
nefi
17:37 12.07.2016.

Ovo su gluposti, u svom stanu u cetiri zida mogu imati sta god hocu i nikomu za to ne moram odgovarati

NE
Neonacionalist
18:09 12.07.2016.

Sve bi netko tako slučajno držao Paveličevu sliku u dnevnom boravku a da nije njegov fan , meni to uopče ne smeta, svatko ima pravo u svom domu držati sliku koga i čega god želi ali mi smeta kako see pravda i izmotava umjesto da otvoreno prizna .

TR
trnjedotokija
17:41 12.07.2016.

bravo,,bolje poglavnik nego četnik tito,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije