Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR O 'PRIJEDLOGU 55'
Povratak na članak

Ćorić: Ako se ništa ne učini u idućih 10 godina, štete biti bitno veće od troškova transformacije ekonomija

Rekao je je kako na to upućuju i događaji u zapadnoeuropskim zemljama pogođenima elementarnim nepogodama, ljudske žrtve i ogromne materijalne štete kao posljedica klimatskih promjena.

Komentari 3

BR
Branitelj2020
16:12 21.07.2021.

Prijedlog Eu birokrata da nabiju ogromne poreze na plin za grijanje i proizvodnju elekktrično grijanje te na sav benzin i dizel je sulud jer će izazvati poovećanje cijena tih energenata za najmanje 1000% a ne 25% kako lažu njihovi hrvatski sluge tj. kvislinzi tipa Plenković i Tomislav Ćorić.Naravno to će povečati sve cije jer će transport enormno poskupiti a da ne govorimo o grijanju. To je obična pljačka nas običnih građana. Inozemne novinu pišu da će cijena za ispuštenih 1 tone CO2 narasti sa 5 eura na 90 Eura. to je povećanje od gotovo 200% tj. 20000%. I to je samo prijedlog EU birokrata koji Hrvatska može odbiti no hrvatski kvislinzi i dalje stoje uz svoje EU gospodare.

VL
HA
hacker
16:25 21.07.2021.

Grijat ćemo se na drva to je ekološki, barem šuma za rušiti imamo dovoljno ionako samo smetaju. A za struju trebamo minimalno tri nuklearke (reaktora) sagraditi sa godišnjom proizvodnjom od min. 15000 GWh el. energije

VL
PR
PrimoracRi
23:06 21.07.2021.

Ovaj panj je kao kamen va postolu. Ča i ki ga dŕži .... čeper

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.