Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BRITANIJA
Povratak na članak

Corbyn: Brexit bez dogovora ostavlja Britaniju na (ne)milost Trumpu

Vođa laburista želi pokrenuti glasanje o povjerenju Johnsonovoj vladi kada se, nakon ljetne stanke, sazove parlament.

Komentari 1

ZO
zoranos
10:52 27.08.2019.

Daj ne trkeljaj! Trump nudi VB sporazum 10x isplativiji nego što su imali sa EU i sve to kako bi EU pokazao da je puno jači i prisilio ju da uvaža što više USA proizvoda. Trump ima AS-a u rukavu jer može prijetiti visokim carinama Njemcima, Francuzima i Talijanima na aute a zna se da te ekonomije i nisu najstabilnije trenutno. To znači da će EU jakooo brzo morati ili uvesti u igru ponovno Rusiju (ukinuti joj sakcije) ili pristati na sve samo da im USA ne lupi carine. I tu mene plaši to što Trump nije uspio nametnuti Kinezima tone i tone poljoprivrednog USA smeča, pa će sada to gurnuti Meksiku i EU - što u konačnici znači nama! Produkt svega će biti uspješna VB koja će dati vjetar u leđa euroskepticima u Nizozemskoj, Francuskoj ... EU za 20 godina bi mogla biti ono što je danas CEFTA ahahahah.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.