Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog poticanja na pobunu 2020. godine

Colorado Trumpu zabranio kandidaturu za predsjednika. Što to znači za predstojeće izbore?

20.12.2023.
u 22:45

Trump će i ovu presudu iskoristiti da razljuti republikansku bazu svojih birača koja niz građanskih i kaznenih postupaka protiv njega doživljava kao lov na vještice

Komentara 55

VE
Verwoerd
23:54 20.12.2023.

Slično kao i jučer na temi upute vatikanskog dikasterija za nauk vjere u samom naslovu se pojavljuje netočna neprecizna i nepotpuna tvrdnja koja navodi na krivi zaključak ili drugim riječima - laž. Točno je da je vrhovni sud države Colorado donio odluku da Trumpovo ime ne smije biti na listiću za republikanske predizbore i toj državi, međutim ta odluka će sigurno ići pred savezni vrhovni sud a koji će pak tu odluku suda u Coloradu koja je donesena preglasavanjem 4:3 (iako su svih 7 sudaca postavili demokrati a to dovoljno govori samo za sebe) sigurno oboriti. Tako da u konačnici, ovakav razvoj događaja dat će Trumpu dodatno vjetra u jedra.

NE
NervozniPoštar
23:16 20.12.2023.

Što ga više napadaju, to je popularniji. Ali problematično je što su Biden i duboka država upregnuli i pravosuđe u prljavu rabotu. To je ono što se obično zove udaranje u temelje države.

MA
Maksimiliano
23:19 20.12.2023.

prvi puta su ga pokrali a drugi puta mu žele zabraniti da se kandidira i pobjedi prema svim relevantnim anketama, krasna demonkratska struktura ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije