Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA JURNJAVA

Čolaku prijeti i do 10 godina robije zbog izazivanja prometne nesreće

marin čolak
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/4
09.11.2010.
u 18:21

Prema riječima Krešimira Ostrogonca iz Državnog odvjetništva, Čolak je vozio brzinom koja je uvelike prelazila dopuštenu te je tako pristao na sve posljedice

Državno odvjetništvo u Karlovcu podnijelo je istražni zahtjev protiv Marina Čolaka, automobilističkog asa koji je izazvao prometnu nesreću u kojoj je u petak poginula Ivana Obad iz Dubrovnika.

U zahtjevu se spominje događaj kad je Čolak Ferrarijem 131 Modena, registarskih oznaka ZB MARIN-1, nedaleko od čvorišta Bosiljevo udario u Nissan koji je vozio Dalibor Opačak, izletio s kolnika, više se puta prevrnuo i zapalio.

>>Automobilistički as M. Čolak sletio Ferrarijem s ceste, poginula žena

Prema riječima Krešimira Ostrogonca iz Državnog odvjetništva, Čolak je vozio brzinom koja je uvelike prelazila dopuštenu te je tako pristao na sve posljedice.

DORH je zatražio da se Čolaka pritvori. Prijeti mu od jedne do 10 godina zatvora.

Ključne riječi

Komentara 55

MO
moshmislit
19:23 09.11.2010.

da ali to mu je tek prvo ubojstvo - dakle, uvjetna

OB
-obrisani-
21:09 09.11.2010.

Kako čovjek ne odrasta godinama nego iskustvom meni ovo ništa nije čudno! Dovoljno je pročitati neke komentare na raznim člancima i vidjeti kako svatko može misliti da je odrastao ali njegov članak i te kako opisuje njegovo pravo stanje!

BA
BandaZG
19:15 09.11.2010.

Jel ima BH državljanstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije