Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Vukovaru

Čobanković: Seljaka 
na cestama je premalo da bi bili vjerodostojni

'16.03.2011,Vukovar,Hrvatska,premjerka jadranka kosor otvorila je djacki dom u vukovaru,Jadranka Kosor i Vesna Bosanac Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
16.03.2011.
u 18:37

Ministar Čobanković bio je jasan i na upit hoće li za boravka u Vukovaru posjetiti seljake koji danima prosvjeduju na prometnicama.

– Sa zadovoljstvom mogu reći da je Vlada dobila punu podršku Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara za naša tri najvažnija projekta. Tu mislim na završetak pregovora s EU, program gospodarskog oporavka i nastavak borbe protiv korupcije – rekla je premijerka Jadranka Kosor poslije sastanka s vukovarskim braniteljskim udrugama na kojemu je bila i ravnateljica vukovarske bolnice Vesna Bosanac.

Istakla je kako Vlada čini sve da se više ništa slično ne dogodi. Na sastanku se razgovaralo i o slučaju Veljka Marića te Vesne Bosanac. Premijerka je u pratnji ministara Petra Čobankovića, Božidara Pankretića i Radovana Fuchsa otvorila obnovljeni Dom učenika u Vukovaru.

Ministar Čobanković bio je jasan i na upit hoće li za boravka u Vukovaru posjetiti seljake koji danima prosvjeduju na prometnicama.

– Premalo ih je da bi bili vjerodostojni – kratko je zaključio Čobanković.

Komentara 11

VU
vucko
11:28 17.03.2011.

Rambo - snas li ti sta je sarkazam ? Onima na cesti bi jos nadodao : Goli su i bosi pokraj svojih traktora i zale se jos uz to da im je zima !

MM
Mladen Miletić
18:40 16.03.2011.

Čobanković: Seljaka 
na cestama je premalo da bi bili vjerodostojni, isto je i sa prosvjedima nemaju snage nema glavnih skrivatelja sa njima pa i od toga zna se nema ništa !

JA
jankoprekobrda
22:23 16.03.2011.

Vlada bi najvise trebala poraditi na pronalzenju puta koji vodi prema put za koji vodi na put odlaska u vijecna lovista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije