Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osumnjičen za pariške napade

CNN: Salah Abdeslam pobjegao je u Siriju!

Salah Abdeslam
Foto: Belgijsko ministarstvo unutarnjih poslova
01.12.2015.
u 09:21

Salah Abdeslam, osumnjičeni za terorističke napade u Parizu za kojim belgijska policija traga od 13. studenoga, pobjegao je u Siriju

Salah Abdeslam, osumnjičeni za terorističke napade u Parizu za kojim belgijska policija traga od 13. studenoga, pobjegao je u Siriju, javlja CNN.

Doznali su to od visokog policijskog izvora bliskog istrazi pariških napada.

S druge strane, belgijske službe nisu sigurne da je pobjegao u Siriju.

– Sigurnosne službe nemaju nikakvih naznaka da je Salah Abdeslam u Siriji no ta se mogućnost ne može isključiti – rekao je jedan belgijski sigurnosni dužnosnik.

>> Misteriozno ponašanje najtraženijeg terorista: Izgubio je hrabrost?

Komentara 4

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
11:06 01.12.2015.

A jeste li sigurni da se nije sakrio kod Ostojića u Slavonski Brod? Mislim, pa tamo mu je najsigurnije. Milanovićeva vlada štiti ISIL-ovce, trguje s njima, isporučuje im oružje, a u Ostojićevom centru mu apsolutno ništa ne bi falilo, sve bi imao, prvu pomoć, sistematski, liječenje, besplatni wireless, saunu, masažu, tri obroka na dan, kablovsku televiziju, a vjerojatno im je Ostoja osigurao i par prostitutki za dizanje morala. Ili nije još, pa za prvu ruku sam sve radi dok ne stignu cure.

OK
okus
09:35 01.12.2015.

Članak ko u većini slučajeva 0 bodova...

FI
fileck
09:53 01.12.2015.

A jes našao mjesto gdje će se skriti! Sad kad ih Kurdi razvale uz pomoć Rusa, Amerikanaca i ostalih neće se moći skriti niti u mišjoj rupi u Siriji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije