Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE DA SU 'VOLONTERI'
Povratak na članak

CNN: Kina ima preko 100 ilegalnih policijskih postaja diljem svijeta, među njima i Hrvatska

Skupina za ljudska prava Safeguard Defenders sa sjedištem u Madridu kaže da je pronašla dokaze da Kina upravlja s 48 dodatnih policijskih postaja u inozemstvu

Komentari 8

Avatar Baluba
Baluba
11:28 04.12.2022.

A koliko Srbija ima svojih agenata po Hrvatskoj?? Pišite malo o tome.

VL
Avatar grozniivan
grozniivan
11:33 04.12.2022.

kina je sjeverna koreja s penezima....

VL
NE
Neon
11:49 04.12.2022.

Ja ponekad pohvalim kineze a ponekad ih pokudim. Jer iskreno da njih nema ne bismo imali ni gaca na stapu. Sve kupujemo od njih. I odjecu i tehnologiju pa i cesnjak. I nisu tu kinezi nista krivi zbog toga. Vec evropske firme koje su gasile proizvodnju u evropi a otvarale postrojenja u kini. Radi zarade nekih. Mercedes se u kini proizvodi. Ma sve se se proizvodi u kini. I nokia mobiteli. Ali zasto stati na evropi. I americki brendovi se proizvode u kini. Made in china. Tko je pred koju godinu znao za xiaomi. Ma znao sam ja, ali sada zna i baba na pijaci. Stovise taj brend je prvi u hr po prodaji smartpfona. I to zasluzeno. Da nije bilo takvih padobranaca kao xiaomi svi mi bismo sada puno skuplje placali svu tehnologiju. Dakle sve 5. Ali. Naravno postoje i stvari koje mi nisu tako simpa u kini. Previse su kinezi dopustili da ih se kontrolira. Kao da nemaju svoje ja. Tu moraju jos dosta da rade na sebi. Ne samo zbog sebe samih nego i zbog nas. Jer lako bi se takav nacin zivota mogao prosiriti planetom. Individualnost je ono na cemu kinezi moraju da porade. Mentalitet da promjene. Jer koliki god im bio velik napredak bez individualnosti napretka nema .

VL
Avatar MinerVlado
MinerVlado
11:27 04.12.2022.

Još malo pa će te Kinez ispendrečiti usred Zagreba!

VL
MI
Milana19994
14:11 04.12.2022.

Amerika ima CIA. Engleska ima MI6. Jugoslavija je imala KOS. Rusija ima KGB. Itd, itd.

VL
DU
Deleted user
11:54 04.12.2022.

Ovo je opet nesto protiv Torcide.Ali istjerat cemo mi zeca...

VL
VI
vidum
11:57 04.12.2022.

Dobro da su samo Kinezi. Barem Amerika nema svojih ljudi van Amerike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.