Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Članstvo u EU pokazalo se kao bolja opcija od ostanka na Balkanu. Tako će biti s eurom!

27.06.2022. u 08:05

Posebna je mantra da bi hrvatski građani na referendumu trebali odlučiti oko uvođenja eura. Zaboravlja se da je taj referendum održan već 22. siječnja 2012. godine, kad smo odlučili o ulasku RH u EU

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
09:57 27.06.2022.

Što dalje od Balkana i Srbije

ST
stefj
08:39 27.06.2022.

EU je odustala od ravnih krastavaca radi krize sa hranom koja je napumpana prije par godina. Sva sreća da se bar takve birokratske gluposti nisu vratile, mada, kako ta eurokracija djeluje, ne bih se čudio nečemu sličnom... Naravno da je ulazak u EU, kao i u Euro za Hrvatsku jedini izbor, najviše radi alternative, koja se ne čini nimalo dobrom. Euro kao valuta također daje neku sigurnost gdje znamo da neće biti nekontroliranog štampanja novca radi Ribića i sličnih... Mala smo zemlja, imamo otvorenu ekonomiju (ne može drugačije), jednostavno se moramo uz nekoga vezati. Bolje uz EU, nego uz Rusiju ili Kinu...

HU
Hubrvi
10:02 27.06.2022.

EU znaci mir medju dtzavama clanicama, znaci zivjeti u jednoj civiliziranoj unijii, znaci i bolji zivot i zivot u jednoj demokraciji. Jos puno toga dobroga znaci pripadnost uniji. Van te unije je Balkan, kojemu Hrvatska nikada nije pripadala. A kome ne pase zivjeti u uniji moze slobodno preseliti u Srbiju ili Bosnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije