Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tukli ih štapom

Članovima kršćanske sekte zbog zlostavljanja oduzeto 40 djece

zlostavljanje
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
06.09.2013.
u 08:40

Članovi sekte osnovane u SAD-u uvjereni su kako je u redu tući djecu ako su neposlušna, a u središtu pozornosti već su bili jer odbijaju slati djecu u škole

Njemačka policija pretražila je prostore dviju kršćanskih zajednica koje pripadaju sekti "12 plemena" te iz njih "izvukla" 40 djece, javlja BBC. Djeca su oduzeta zbog dokaza o fizičkom zlostavljanja, piše njemački Spiegel.

Prema izjavama svjedoka, članovi sekte nisu pružali otpor te su odbacili sve optužbe o zlostavljanju.

Članovi sekte osnovane u SAD-u uvjereni su da je u redu tući djecu ako su neposlušna, a u središtu pozornosti već su bili jer odbijaju slati djecu u škole.

– Želimo biti dobri roditelji te ne tučemo svoju djecu. Znamo da se naši aspekti po kojima živimo nekima čine kontroverzni, no iz iskustva možemo reći kako je disciplina potrebna da djeca ne bi postala zla ili odbijala poslušnost autoritetu.

Kako piše BBC, članovi sekte za fizičko kažnjavanje navodno su koristili štapove.

>> FBI snimke: Jackson je zlostavljao 24 djece i platio im da šute!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije